KAKVI SU, KAKO OSVAJAJU I ŠTA TRAŽE MUŠKI PREDSTAVNICI HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

PRVI DEO

(Ovo važi za tipične predstavnike svog znaka)

OVAN 

Ovo je uporan i neustrašivi, takmičarski nastrojen muškarac, želi sve od života i želi to što pre.

Nestrpljiv je kad ima cilj pred sobom, ponekad nesmotren u ostvarivanju istog, često ne mareći za ostale oko sebe niti za njihove potrebe dok juriša ka trijumfu. Nije on sebičan, samo ima svoj način funkcionisanja, i kada zadovolji svoje potrebe baviće se vašim.

Alfa-mužjak. Hrabar, nezavisan, prirodni vodja, prodoran, brz, nekad i napadan i bahat, bučan, motivisan. Voli sport, neretko nosi uniformu, obožava da vozi i da poseduje brz auto, voli da je uvek u pokretu.

Vladar Ovna Mars mu daje strastvenost, jake sexualne nagone, osvajački duh.

Kao ljubavnik je strastven ali izbegava predigru, i prvo misli na svoje zadovoljstvo. Ne voli rutinu, pa ga uzbudjuje da menja mesta na kojima vodi ljubav.

S njim nikad ne znate šta može da se desi. Voli da istražuje. Kad vas navikne na sebe, robovaćete mu. Osvaja direktno, odmah stavlja do znanja da mu se svidjate. Nije stidljiv, nema komplekse. S njim odmah znate na čemu ste. Ako je imalo romantik, dok vas osvaja davaće vam brdo komplimenata i naglašavati koliko ga uzbudjujete. Nemojte da vas iznenadi rečenica “dobra si mala, samo ti ja falim”. Ako ga ne zanimate, za njega ćete biti vazduh u prostoriji, ne zavaravajte se-nema kod njega igrica i čitanja izmedju redova.

Kada voli onda vas drži čvrsto uz sebe, posesivan je, i očekuje da ga pratite. Boji se gubitka, ali ne pati dugo.

Privlače ga partnerke s kojima može da se nadmeće, i koje nisu lako osvojive, jer kad osvoji gubi interesovanje. Takodje žena mora imati stav, strastvenu prirodu, mora biti borac. Iako je zaštitnik, beži od onih koje cmizdre ili su posesivne. Juri za onima koje mu beže.

Vizuelno kod žena primeti lepu kosu i sportsku gradju. Ako želite da ga zadržite, morate prigrliti njegov životni stil.

sexy-man-motorcycle-26069945

BIK

Deluje sporo, lenjo, sanjivo. Zapravo ovaj muškarac voli svoju dnevnu rutinu, i izluđuje ga kad mu je neko naruši. Nikud ne žuri ali sve stigne. Teško mu je promeniti mišljenje, stavove, planove.

Ovim znakom vlada Venera, pa su oni od onih retkih koji razumeju žene i njihove potrebe. Pažljivi su i kao partneri i kao braća i kao sinovi. Njih nije sramota da vam kupe uloške ako ih zamolite, a biće uz vas kad ste najtužniji pokušavajući da vas oraspolože, makar i slatkišima.

Ako su dobri kuvari, a često jesu, osvajaće vas svojim kulinarskim umećima, uz dobro vino, muziku…ako ne onda će vas zatrpavati čokoladicama i slatkišima. Vodiće vas na ples, u pozorište, na klizanje na izložbe-jer njihov vladar Venera daje to da žele da s vama uživaju u svemu što je lepo.

Odlični su ljubavnici, trude se na svaki način da zadovolje ženu, izdržljivi. Vole dugo da se ljube, i predigra im je jednako važna kao i sam čin, a često uključuje gastronomski užitak, dobro vino i desert, jer on želi da nahrani sva vaša čula. On voli “easy and slow”, i možda vas neće odvesti na nevidjena mesta, ali će ono što radi odraditi najbolje.

Traže stalnost i stabilnost, pa su skloniji dugim vezama nego avanturama, ali kako im je sex jako važan ponekad i.zbog redovnog sexa ulete u vezu. A često u istoj i ostaju i kad nestaje ljubav, ponavljam, jer su navikli na rutinu.

Bikovi osvajaju stidljivo, ispitujući teren dvosmislenim opaskama, smejući se, dugo vas gledajući. Ne smeta im ni kada žena načini prvi korak. Ako im se neko baš svidja, spremni su da ulože vreme i trud i ne odustaju lako.

Padaju na žene koje odišu ženstvenošću i seksipilom. Još ako je dobra domaćica, nema veće radosti za Bika. Ne voli muškobanjaste i napadne, već suptilne, lepog glasa i osmeha. Uvek će se okrenuti za lepom ženom u lepršavoj haljini, čak i kad je veran svojoj, jer uvek ima oko za lepo. Ako imate strpljenja s njim i slične ste prirode, eto vam mirne oaze udvoje.

sexcereal_3

BLIZANCI

Evo znaka kome mnogi pristupaju s oprezom, bezuspešno. Dok se vi razmišljte kakve su mu namere, on vas je već osvojio i ivukao vam se pod kožu. Jer ako iko ume s rečima to je on. Tačno zna kad i šta da kaže, a deluje kao da se ni malo ne trudi u osvajanju. Ponekad zapne pa bude naporan, ali to samo ako mu se čini da mu izmičete.

Večiti dečak, kome je uvek potreban novi stimulans, nova igračka, nova dešavanja. Nestalan, lepršav, neuhvatljiv, ne zna uvek šta želi a šta ne, ne daje dugoročna obećanja (ako ih i da, ne uzdajte se skroz u njih).

Ako možete uvek da se dovijate da budete zanimljivi, novi, luckasti, neuhvatljivi-on će biti opčinjen i vaš; ako ne- pa, tražiće nove avanture na drugom mestu. Nisu uvek verni, i često pre traže avanturu, novu priču, nego vezu.

Kao ljubavnici su znatiželjni i svašta bi da probaju, perverzije im nisu strane, a neretko posle čina iskaču iz kreveta i preskaču maženje, jer im je nešto drugo sinulo u tom trenutku. “Dirty talk” je njihova specijalnost, i vole da im govorite šta biste im radili, bilo uživo, bilo telefonom, porukama…

Zbog Merkura, vladara Blizanaca, njima je stalno potreban intelektualni stimulans, pa ih privlače partnerke koje su pametne i komunikativne, svestrane, koje imaju znanje iz opšte kulture. Neretko padaju na detinjaste, a blagu prednost daju plavušama. Potrudite se da uvodite inovacije u vezu, igrajte se s njim, putujte zajedno, otkrivajte nova mesta i nove hobije- hranite njegovu znatiželju- i biće vaš.

8643217555206489426441864903829_orig

RAK

Koliko ste puta čuli ono “Rakovi su emotivni”? Večito te predrasude o njima. Ok, možda neki jesu, ali sve zavisi gde im je postavljen Mesec, vladar njihovog znaka.

Rakovi su tip muškarca kojem u mladosti treba podsticaj. Prvo podsticaj porodice da stanu na noge, pa podsticaj društva da priđe devojci, pa podsticaj devojke-žene da grade porodicu.

Oni su znak krajnosti, skaču od predvidivosti do iznenadjenja, od nezavisnosti do povodljivosti, od apatije do srčanosti. Možda će vas upravo ova promenljivost privlačiti. Nekako su često kolebljivi, pa vole da se savetuju sa drugima i najbolje im je kad uvek imaju nekog ko će im reći šta da rade.

Jeste, vode se emocijama i predosećajima, ali nemojte ih podcenjivati. Često budu uspešniji od drugih, jer vape za stabilnošću na poslovnom i porodičnom planu pa žure da na vreme sve to steknu.

Kao ljubavnici su onakvi kakvim ih vi naučite da budu. Prilagodjavaju se, daju se maksimalno. U zavisnost gde im je Mesec, ali i Mars, možete imati posla ili s mlakonjom ili sa vanserijskim ljubavnikom. Voli da pita da li sve radi kako treba i da li vam odgovara. Fetiš mu je sex u kuhinji. Udvaraju se polako, izokola, ispitujući kakve muškarce volite, gde izlazite, da li ga gledate kao druga, pa onda stupa u akciju, često potpomognuti časicom-dve, zbog hrabrosti.

Vole kućevne žene, emotivne, koje umeju s decom, ali poželjno da su malo stabilnije od njih, jer Raku često treba oslonac. Važno mu je da cenite iste vrednosti kao on.

zp bebe_620x0

LAV

Da li je on zaista centar sveta? Paaa, jeste, samom sebi.

Postoje dva tipa Lavova: oni koji zaista zrace necim posebnim, i oni koji su naporni da dokazu da su nesto posebno (a nisu). Cinjenica je da nose neku dozu šarma i topline, plemenitosti, da su pretežno veseli (jer im ponos ne dozvoljava da svima pokažu svoju tužnu stranu), ali isto tako u životu često imaju više sreće nego pameti.

Lavovi se udvaraju direktno, sa predubedjenjem da ste vi već njihovi. Obećavaju kule i gradove, oduševljeni su i ushićeni kako ćete provoditi vreme, sve su već isplanirali- vaše je samo da se uklopite.

Lav je romantik, kako god vam delovalo, jeste. Kad odluči da pokaže svoja osećanja radi to nesebično i toplo, stalno vas obasipajući pažnjom, ali očekuje ništa manje zauzvrat. Nemojte ga dugo držati na distanci, jer ako nema osećaj da je vaš centar sveta, možda će tu pažnju potražiti na drugom mestu.

Kao ljubavnici su uglavnom izuzetni. Temeljni, teatralni, očekuju pohvale za svoje umeće. Vole da gledaju sebe u ogledalu tokom čina, vole sex pod svetlima. Takodje, važno im je da vide da žena uživa.

Ne izazivajte ga ako niste spremni, ili ne želite ništa, jer on ima veliki seksualni apetit.

Lavu je potrebno da ima partnerku na koju će biti ponosan. Ne mora ona biti izuzetne lepote, ali mora biti upadljiva kad udje u prostoriju, mora nečim zračiti. Jer on želi da kao kralj pored sebe ima kraljicu. Samo pazite da ne zasenite njegov sjaj. Gode mu one što mu podižu ego. Ponekad je detinjast, pa voli da je i partnerka takva. Što je žena privlačnija drugima to je i njemu.

narcis-700x352

DEVICA

Često ćete pre primetiti ove šarmere zodijka i pre nekog Lava ili Ovna, jer oni zaista znaju kako svojim duhom i stavom da privuku pažnju.

Um ovih muškaraca je stalno aktivan, i vole da su u pokretu, jer Devicom vlada Merkur. Osvajaju rečima, vešti manipulatori, duhoviti. Obožavaju dvosmislene igre rečima. Traže savršenstvo kod žene, a nisu baš svesni svojih nedostataka i mana.

Često daju savete, ali nisu baš radi da ih prime ako ih nisu sami zatražili.U životu im je važna poslovna stabilnost, porodica i puno putovanja.

Nisu stidljivi u udvaranju, ali su taktični, dok ne procene da je vreme za napad. Kod njih to ide brzo. Flert im je u krvi, tako se samopotvrdjuju kao zavodnici.

Pokazace privrženost i iznenaditi vas izlivom ljubavi kad se najmanje nadate. Smatra da ne treba stalno da vam govori da vas voli, već će i jednom biti dovoljno jer to zaista i oseća. Kao partner će se potruditi da ispunjava sve bračne obaveze. Pošto je Merkur planeta razuma, logike i komunikacije, njima je čudno da stalno moraju izražavati svoja osećanja. Proračunati su i dešava se da, ako ne osećaju više onu ljubav, ili im nešto fali, odlaze da traže dalje ono za čim čeznu, bez obzira na to koliko ste bili u vezi ili braku, oni to presekujer njima upravlja razum a ne srce. Ako i ostanu, vrlo je verovatno da će vas tu i tamo varati.

Kad nemaju ono za čim čeznu-biraju usamljenički život.

Kao ljubavnici su maštoviti, svašta bi da probaju, ali često dozvole da upadnu u seksualnu rutinu, naviše zbog poslovnih obaveza i nedostatka vremena.

Lako ih je uzbuditi, rečima, masažom ili dodirima.

Privlače ih žene sa jakim personality-jem, stavom, harizmom. One s kojima mogu intelektualno da se nadmeću, koje uvek znaju kako da ih “bace u rebus” i zaintrigiraju ih. Vole vitke, jer je vitkost za njih odraz zdravlja, a oni cene kad neko brine o svom zdravlju i pedantan je. Osvojite ih svojim umom.

tumblr_mcbml8hKFa1r2wgwlo1_1280

Nastaviće se…

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice:

Astro Taša – porukom u inbox.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s