KAKVI SU, KAKO OSVAJAJU I ŠTA TRAŽE MUŠKI PREDSTAVNICI HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

DRUGI DEO

VAGA

Muškarac Vaga je u večitom osvajanju žena, makar iz razonode, čak i u poznim godinama, jer ovim znakom vlada Venera.

Voli sve što je lepo, vapi da bude voljen, ne ume da bude sam i uvek je u potrazi za ljubavlju. Uspešan je u mnogim stvarima jer je fleksibilan i snalažljiv, a često kupuje ljude svojim šarmom. Uvek je nekako vedar i lepršav, pa i kad ima ozbiljnu facu vidi mu se veseli titraj u očima. Cene žensku lepotu, a ponekad samo to i vide, pa se jednog jutra probude i shvate da su u vezi sa praznom i nezanimljivom osobom.

Vole odano, postojano, ali uvek malo više vole sebe. Kad nešto zgreši ume kao dete da se umiljava, i da učini sve da mu oprostite i pomirite se, a vi zatim u njegovom zagrljaju zaboravite sva njegova neispunjena obećanja, nedoslednost, zaboravnost.

Neodlučan je, izbegava da povredi druge, i ne ume da kaže ne, pa trpanjem problema pod tepih često mnogo gore povredi partnerku nego da je pošteno raskinuo.

Udvara se sto godina, jer se stalno premišlja šta bi s vama, ali udvara se svim raspoloživim oružjem. Šaljivdžije su, šarmantni, lepršavi i slatkorečivi, uporni, pa lako osvajaju, al kad osvoje misle da više ništa ne treba da rade.

Kao ljubavnici daju svoj maksimum, važno je da partnerka bude zadovoljna, da to bude na zavidnom nivou, jer ne mogu podneti činjenicu da u tome nisu najbolji. U njemu čuče i latino ljubavnik i Rambo, zavisi čime ga isprovocirate.

Privlače ih žene sa dva lica, i anđeo i đavo u jednoj osobi, teško mu je uspostaviti balans kakva mora biti. Vole sredjene, lepe, negovane, koje drže do svoje pojave. Ne vole žene koje imaju dug jezik.

Bitno im je da ih žena uvažava u drustvu, i da svima pokaže koliko je njoj on bitan, da svi okolo znaju da je on Bog za nju.

b_wallpaper

ŠKORPIJA

Motivisan, fokusiran i uspešan muškarac, popularan, društven i simpatičan.

U životu traže nove izazove, dokazivanja, situacije gde mogu da izbiju u prvi plan i polažu svoju spremnost i brzinu.Ne voli trivijalne stvari i često ima čudan smisao za humor. Ne voli da ga podcenjuju i nipodaštavaju. Za sve u životu ima strategiju. Njegova suština je duboko skrivena jer u životu igra ulogu “sam protiv svih”. Ponekad i “sam protiv sebe”- jer kad mu je sve u životu potaman, on vapi za izazovom pa poruši sve da bi iznova gradio.

U vezi težak za saradnju sem ako ne igrate po njegovim pravilima. Ako ste kontraš ili ga nečim iritirate- biće surov na rečima, kao što je surovo iskren po bilo kom pitanju. Deluje uvek tajnovito, ali ako ga ispitujete možete ga samo udaljiti ili izgubiti.

Znaju svi da su Škorpije ljubomorne i posesivne, tako da, dame, nema švrljanja niti gledanja drugih momaka. Njihov Mars mora sve da kontroliše. No, posesivnost je njima normalna jer to je dokaz da vas vole. Šta vam je teško da mu referišete gde ste i s kim? Kad vole daju se bezgranično i bezrezervno, i očekuju isto toliko zauzvrat.

Za javnost je možda opasan, ali u vezi je emotivan i ranjiv, i izuzetno mu je važna ljubav. Sa njima možete satima ležati u krevetu, daće vam sve što želite dokle god vas obožavaju, ali ako ih izneverite- završili su s vama i spaliće sve mostove između vas. Vrlo moguće da će biti spreman i za osvetu, jer kao rođeni strateg ne dozvoljava da izgubi rat.

Kao ljubavnici su mađioničari, izdržljivi, senzualni i tačno znaju kako da vas izlude. Njihova strast i želja su prevelike, pa vas lako naviknu da postanete ovisni o njima. Loš seks je prva stvar koju ćete primetiti kad veza krene nizbrdo.

Ulažite u svoj sexy izgled i čipkast veš. Privlače ga sexy i mistične žene, koje deluju neosvojivo, opasno. Traži ženu koja će biti seks-mašina, za koju neće postojati drugi muškarac osim njega, i koja mu neće kontrirati i prigovarati, a pogotovo izazivati njegov bes. Ako je uz to ona i dobra domaćica i želi porodicu s njim, on će je držati ko malo vode na dlanu.

ATT_1458225365555_muskarac-1377801796-11934

STRELAC

Čovek koga prati sreća, idealista, entuzijasta, veseljak, kosmopolita. Slobodouman i nezavisan.Uvek hrli napred, ne opterećuje se prošlošću, sav je u svojim planovima i idejama. Uvek okružen gomilom prijatelja (pravih i onih koji ga koriste) koji su mu jako važni. Ne trpi autoritete, važna mu je sloboda. Neumorno priča, pripoveda, filozofira, mudruje- zavisi u kom je raspoloženju. U životu ima više sreće nego pameti. On je stalno u nekim akcijama, frci, trci, ludilu, planovima i projektima pa je pravo čudo kad uopšte odvoji vreme za ljubavni život. Zato mu i odgovaraju površni odnosi i avanture više nego veze i brak.

On je čovek koji voli raznovrsnost i teško ga je vezati. Gotovo nemoguće. Deluje kao da vas najdublje voli, ume da ostavi takav utisak, i na rečima je sav pompezan, ali njegova dela govore- da su mu najvažnije njegove lične ambicije.

Medjutim, kad se zaista zaljubi spreman je zbog partnerke da menja i veru, i grad i državu, i sve što je prepreka do idealnog odnosa. On je zaista odličan izbor ako želite nekog s kim ćete se nadmudrivati, s kim ćete putovati, otkrivati nova čudesa, ko će vas uveseljavati, ali bolje gledajte na to kao da se može svakog časa završiti-jer Strelcu stalno treba novi stimulans. Kad se udvara to radi opušteno i ležerno, flert obožava. Poseduje ogromno samopouzdanje. Zaludeće vas svojim zaraznim optimizmom i prikazivanjem sveta iz nekog dečjeg ugla.

On ne zna za “ne“, možda vas bude i dvaput muvao zaboravljajući da ste ga prvi put odbili.

Kao ljubavnik voli sve da proba, želi nove izazove, ne libi se da otvoreno priča o svojim željama i fantazijama pa i da ih sprovede u delo. Obožava masaže. Intuitivno prepozna kako da raspameti partnerku. Nije za dugo vođenje ljubavi, ali više puta za kratko vreme-što da ne.

Privlače ga svakakve, kod njega nema pravila, naprotiv-izbegava šablon. Generalno, intelektualke i obrazovane imaju prednost, one koje nude nova iskustva i prostranstva, koje vole da putuju. Pošto vole razne vidove zabave, traže sebi sličnu. Fizički-one sa lepim nogama i guzom, lepršavog i sportskog odevanja.

Ako mu date slobode, veza može potrajati. A ako ste naleteli na redak primerak odanog i vernog Strelca, čuvajte ga ko oči u glavi

decko1 yayimages_1401525131_670x0

 

JARAC

Ovaj muškarac je cvet koji kasno cveta. U mladosti je ozbiljan, hladan, cak i dosadan a s godinama se opušta i dobija na kvalitetu, kao staro vino. On je čovek zaokupljen karijerom i poslovnim uspehom. Kad dozvoli sebi da tu uključi i emotivni život onda znajte da vas nije slučajno i nasumično odabrao, već pomno prostudirao. On je uporan kad osvaja, tako da ne prihvata odbijanje. Ucinice sve da vas osvoji. Radiće sve po pravilu: večera, bioskop, šetnja, romantika. On je džentlmen. Ali kad se bude opustio videćete i njegovu romantičnu i setnu stranu.

Odan je kao partner, veran, poštuje porodicu i tradiciju.
Pošto je ćitljiv i često povučen, delovaće vam opasno ili mistično, ali nije. Čim stekne poverenje u vas i proceni da mu nećete razbiti srce ili ga ismejati, otvoriće vam se, i tada ćete videti čoveka željnog ljubavi i pažnje. On je druga ličnost kad se zaljubi. Ako ne može da nađe ono što želi, bira samoću, i tada se fokusira na karijeru i prijatelje. Nemojte ga podcenjivati nikad već mu budite podrška.

S godinama gubi zainteresovanost za partnerku, pa može delovati udaljeno i hladno. To ne znači da vas ne voli, samo je ljubav prešla u naviku i prijateljstvo.

Kao ljubavnik je začuđujuće strastven spram ozbiljne pojave, izdržljiv, daje se do kraja i bitno mu je da li je partnerka zadovoljna. Vaš Jarac vas može i iznenaditi nečim novim u krevetu. Voli da dominira.

Privlače ga one koje mu imponuju, koje imaju kraljevsko držanje i pojavu, poslovne i ambiciozne. Žene na koje će i on moći sutra da se osloni, i koje poštuju tradiciju i žele porodicu. Bonus je ako je luckasta pa ume da promeša njegovu dnevnu rutinu punu posla.

nadmetanje-poslovni-muskarac

VODOLIJA

Teško je sve Vodolije staviti u isti koš, ima tu raznih osobenjaka, verovatno zbog Urana koji vlada Vodolijom. Pre svega ovo su inteligentni i pronicljivi muškarci. Nisu mnogo sentimentalni, mogu sve sebi racionalno objasniti. Imaju svoj stil života, izgradjen imidž, i prilično su lenji da ga menjaju.

Teško ćete mu ući u mozak. Živi za nove izazove, avanture, zadatke koje treba rešiti. Ne osvrće se na prošlost već je zagledan u budućnost. Često će vam delovati hladno ili obazrivo, ili kao da je odsutan- a on vas baš tad pomno analizira.

U vezu ulaze kroz prijateljstvo, zapravo vas tako i osvoje što vam postanu nezamenljiv prijatelj. U početku su odani i privrženi, priređuju iznenađenja. Ako im dosadite, veza postaje nepodnošljiva rutina za oboje.

Na brak se teško odlučuje, a ako udje u brak, traži slobodu i toleranciju. Može i varati, pre fizički nego emotivno, da bi sebi dokazao da ništa ne narušava njegov integritet i individualnost, pa ni brak. A često vara i iz znatiželje. Kod njih je jaka želja za slobodnim, nesputanim i ničim ograničenim životom, pa se retko daju do kraja.

Udvara se tako da ni ne znate da vam se udvara: neodređeno, dvosmisleno, neobično, polu-prijateljski; pa često žena prelomi to. Dok se udvara ispituje kapirate li njegov smisao za humor, sarkazam, i da li ste dovoljno inteligentni.

Možda nije romantičan u klasičnom smislu te reči, ali prevrnuće nebo i zemlju da nađe nešto što vas jako zanima.

Kao ljubavnik je spreman na sve, kod njega nema tabua i trudi se oko partnerkinog zadovoljstva. Medjutim, nije stalno spreman na sex, lako se ulenji na tom planu. Kad ga inspirišete-onda je nezamenljiv.

Privlače ga individue slične njemu, sa istim pogledom na svet. Što neobičnija žena to je više zainteresovan. Ne podnosi tatine ćerke, priglupe, razmažene i proste. Fizički izgled nije presudan, al se zagledaju u “zadnji trap”.

Ako imate strpljenja s njim, prihvatate njegov stil života, podrška ste mu, dajete mu dovoljno slobode, po prirodi ste temperamentni i istraživačkog duha-Vodolija je vaš.

8643217555206489426441864903829_orig

RIBE

Pre svega, ovde sve zavisi s kojim tipom Riba imate posla. Postoje oni nestalni i nestabilni, večite lutalice, koji idu od jedne do druge avanture. A drugi tip su oni odani, koji se vežu i ceo život maštaju o idealnoj, sveprožajućoj ljubavi.

Ribe su večiti sanjari, uvek su tu da saslušaju druge a retko kad kritikuju. Oni prihvataku sbet oko sebe i ljude onakvim kakvi jesu. Pomirljivi su. Lako im je udariti na osećanja i sažaljenje. Ali su i jako intuitivni i znaju kad treba da vam pomognu a kad samo manipulišete njima.

Kad su zaljubljeni onda je to baš baš. Skidaju zvezde s neba, pišu pesme, kupuju romantične poklone, gledaju vas s divljenjem i ništa drugo na sveru ne postoji za njih. Kad se ohlade, ne umeju da prekinu, već prave greške, iritirajući partnerku, ili upadnu u paralelnu vezu da bi morali da reše prethodnu. Kad prekinu nekako ,osete ogromno olakšanje. Kad se udvaraju to rade polako, stidljivo, neprimetno…kroz prijateljske razgovore, uz kafu, daju vam punu pažnju slušajući vas. Polako vam otkrivaju nove svetove ljubavi a vi padate na romantiku i nestvarnost tog muškarca.

Kao ljubavnici su i dobri i loši, kako im kad dodje. Senzitivni, znaju kako da vas zadovolje, osećaju šta partnerka želi. Svašta bi oni probali ali se često stide da lažu pa se iznenadite kad konačno čujete. Nisu im strana razna perverzna uživanja.

Od žene očekuju da ima sličan pogled na ljubav i život, da bude zanesenjak poput njega ali ipak s nogama na zemlji, da može povući ovu Ribu u plićak kad počne previše da se gubi po dubinama. Padaju na lepotu, ženstveno držanje, šik pojavu, umetnice, humanitarke, filozofkinje.

handsome businessman walking back home from work

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice:

Astro Taša – porukom u inbox.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s