STANJE NA NEBU  Od 21.3. do 27.3.2016.

        Nedelja počinje ulaskom Sunca u znak Ovna..Vladavina Ovna trajaće narednih mesec dana i donosi nam pravo “buđenje proleća”. Sunce u Ovnu daje ambiciju, poletnost, hrabrost, motivisanost, pa ćemo svi osetiti da smo se trgli iz letargije. Dani su duži, više je sunčanih sati, pa se i u nama budi želja za novinama. A Sunce u Ovnu je pogotovo željno nečeg novog: novih ciljeva, ljubavi, avantura…

        U ponedeljak će Mesec u Devici imati opoziciju sa Venerom i Neptunom. Izgleda kao da smo prvi dan skeptični i nesigurni u nove ljubavne priče, ili ćemo biti kritičari stalnom partneru ili kritički se odnositi prema vezi. Ovaj Mesec u Devici strepi i brine za budućnost, a ujedno je i analitičar, pa ne upadajte u zamku preterane analize nego sačekajte da udje u Vagu i uživajte u trenucima ljubavi s partnerom.

        Mesec u Devici u utorak je odličan za poslovne aktivnosti, naročito u konjukciji s Jupiterom, pa ćemo biti vredni i organizovani. I Merkur ulazi u znak Ovna donoseći nestrpljivost da se neke poslovne stvari dogode, ili izvrši isplata, razmena. Kreće period povećane komunikacije, želje za saopštavanjem, razgovorom, dopisivanjem. Mnogi će želeti da otputuju negde bar na kratko.

      U sredu su Sunce i Merkur u konjukciji u Ovnu, daju priliku za nov početak nečega. Sprovedite cilj u delo. Oprez za volanom, ne žurite. Mesec je u Vagi, u prvom delu dana ima opoziciju s ove dve planete, pa ne ulazite u svađu sa suprotnim polom, pogotovo ako su vam nadređeni. Takođe, pazite šta kome pišete. Popednevne sate uživajte s partnerom ako ste u vezi, a ako ste slobodni-idite na neko lepo mesto puno ljudi, posetite pozorište ili izložbu. Saturn i Jupiter svojim kvadratom i dalje upozoravaju da odmerite želje i mogućnosti, odnosno da se ne oslanjate na sreću nego na svoj rad i trud. Ne radite ništa “ispod žita” jer će vam se obiti o glavu. Ne sudite drugima, da ne sude vama. Prosto prihvatajte stvari, i radite na tome da širite svoje mogućnosti a da to bude na legalan i moralan način.

        U četvrtak i petak Mars u Strelcu pravi trigon sa Suncem i Merkurom u Ovnu, pakujte kofere i na put! Ko ne putuje, dani su idealni za sportsko druženje. Sva dugo nakupljana energija i ambicija će izleteti iz vas. Možda ste se dugo uzdržavali da ne kažete šta želite ili ne tražite šta vam pripada, al danas će to prosto morati da “izadje” iz vas. Nestrpljivost na delu. Žurba, “hoću sve i hoću sad”. Mnogo reči, mnogo planova.

       U petak je Venera u opoziciji sa Jupiterom i kvadratu sa Saturnom. Eh, kako nešto muči ovu našu Veneru. Zaljubila se, a Jupiter iz Device je testira da li je taj partner idealan, a Saturn iz Strelca- da li ona može da ukalupi sebe u taj obrazac veze koji se od nje zahteva. Svi zaljubljeni su na tom ispitu. Oklevanje u pokazivanju emocija. Malo se da, pa analizira, pa se povuče. Ali već sutradan, Venera prima sextil od Plutona iz Jarca, pa je hrabrija i odlučnija, i oseća šta je dobro za nju.
Mesec je u Škorpiji od subote, malo nas hvataju mračne i sentimentalne misli zbog trigona sa Neptunom. Dobar trenutak za druženje, da se ne bismo povlačili u sebe. Zaljubljenima- strastveni, magični, romantični trenutci. Takodje i u nedelju kad bude Mesec trigonirao Veneru, ova vodena energija daje bujicu osećanja, a s onom vatrom iz Ovna nećemo moći da je držimo u sebi. 

   Želim vam lepu i uspešnu nedelju!

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice: Astro Taša – porukom u inbox.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s