STANJE NA NEBU Od 28.3. do 3.4.2016.

 

Nedelja pred nama je obeležena Saturnovim retrogradnim hodom kojem se još prilagođavamo. Mnogi se osećaju kao da prave zaokret u životu. U prilog tome, mnogo je planeta u vatrenim znacima, što nam daje ambiciju,energiju, volju.

Nedelja počinje Mesecom u Strelcu, jednim optimističnim pogledom na svet. Mesec će tokom dana imati konjukciju s Marsom dajući nam žestinu, brzinu, nestrpljivost, želju za akcijom,druženjem, putovanjem.

Mesec-Mars mogu dati sitne čarke sa ženama, pa ne dajte da to preraste u veću raspravu, mada je Strelac više šaljivdžijski nastrojen. Razmišljaćete o nekom skorijem putovanju, ljubavi ili simpatiji iz inostranstva.

U utorak Mesec tokom dana gradi trigon s Merkurom, i kvadrat s Jupiterom i Neptunom i konjukciju sa Saturnom. Ovaj trigon s Merkurom će pospešiti komunikaciju i memoriju, učvrstiti planove, ali ćemo zbog ovih kvadrata ceo dan osećati promenu energije, skokove i padove raspoloženja, promenu planova i sagledavanje stvari iz realnog ugla. Konjukcija sa Saturnom postavlja stvari i ideje na realne temelje.

U sredu je na snazi trigon Merkura i Saturna, dajući nam dobru koncentraciju, i isterivanje stvari do kraja. Dobro za završavanje projekata, za postavljanje novih ciljeva sa detaljnim planom razrade. Neki će voditi duge i ozbiljne razgovore, što poslovne što emotovne.

Četvrtak je obojen konjukcijom Merkura i Urana u Ovnu, za umetnike, kreativce, ljude od ideja odličan aspekt. Razmašite se.

Bićemo željni razgovora, pa i preterivati, možda biti previše direktni (obe planete u Ovnu) i brzopleti da nešto saopštimo ili rešimo.

Isti dan Mesec ulazi u poslovnog i promišljenog Jarca pa će nam dati pritajenu ambiciju da planove koje nikom ne govorimo polako sprovodimo u delo. Mesec će imati i sekstil s Neptunom, pa pustite da vas vode podsvest i intuicija.

U petak su u kvadratu Mesec s jedne strane i Merkur i Uran s druge, pa nije dobro odlaziti na put, niti potpisivati nešto (ugovor, punomoćje,odobrenje…bilo šta bitno). Problemi s administracijom. Čuvajte se u saobraćaju. Izbegavajte rasprave sa ženskim delom populacije

Vikend je obeležen ulaskom Meseca u Vodoliju, prijatno provedenim trenutcima sa dragom osobom i prijateljima. Zabavite se. Mesec će imati sekstil s Marsom, pa sa Uranom i Saturnom, te daje mogućnosti za sve: od sportskih okupljanja i mini-izleta, viđanja sa prijateljima koje dugo niste videli, uživanja u novim uzbudljivim aktivnostima, do susreta u dvoje sa nekim s kim to više ne želite da odlažete (Saturn i Uran).

Želim Vam divnu nedelju!

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice: Astro Taša – porukom u inbox

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s