STANJE NA NEBU Od 4.4. do 10.4.2016.

 

Nedelja počinje kvadratom između Meseca u Ribama i Marsa u Strelcu. Dve oprečne energije i po planetama i po znaku, vatra i voda u kvadratu. Ne možemo da uskladimo unutrašnji mir sa ambicijama i željama, hteli bismo osamu i tišinu a Mars nas tera da radimo ono što smo započeli. Mnogi će se osećati umorno iako je tek prošao vikend. Moguće rasprave sa ženama. Nije preporučljivo kretati na put.

U utorak je na snazi trigon Sunca i Saturna. Obojica su u vatrenom znaku, pa nam rastu ambicije i odgovornost, možemo dobiti pohvale od nadređenih ili napredovati. U svakom slučaju učvršćujemo svoje pozicije i osećamo se jačim i spremnim za nove napretke. Tu je i sextil Meseca iz Riba sa Plutonom iz Jarca, koji podstiču da naše skrivene želje na nenametljiv način plasiramo kao ideje i realizujemo.
Mesec ima kvadrat sa Saturnom pa ćemo emotivno biti rastrzani, ili ćemo osećati pritisak i zahlađenje na emotivnom planu. No ne brinite, prolazno je. Mesec u Ribama ipak vidi zamućeno realnost, a usput očekuje idealnu sliku partnera pa svaki nedostatak pažnje doživljava traumatično.

U sredu imamo pravi mali ringišpil na nebu. Mesec, Merkur i Venera menjaju znak. Merkur ulazi u temeljnog, stabilnog i materijalistički nastrojenog Bika, daje nam želju da učvrstimo neke poslovne dogovore, da razrađujemo poslovnu taktiku, fokus na zaradu i trgovinu, temeljniji smo u učenju, smireniji mentalno, oprezniji u komunikaciji….mada,dispozitor Merkura, Venera, takođe menja znak i ulazi u Ovna.
Kraljica stupa na scenu. Ova Venera nas budi iz sna. Kod nje više nema prenemaganja i čekanja da nam drugi priđu, da se ljubav desi, da se kockice slože, već ona gubi strpljenje i preuzima inicijativu.

Slobodni će osećati jak poriv da uđu u nešto novo, i brzo će se baciti u akciju da osvoje onoga koga žele. Komunikacija je otvorena. Mars, dispozitor Venere, je u Strelcu, pa će udvaranja pasti i na sportskim terenima, u teretanama, u saobraćaju…nekako će sve ići brže, lakše i otvorenije.


Kvadrat Sunca i Plutona nam daje blagi gubitak energije, ili je trošimo na sporedne i nebitne stvari što izaziva nervnu napetost. Izbegnite sukobe s autoritetima.

U četvrtak mlad Mesec u Ovnu kuje nešto novo. Samo pokušajte da smirite svoju energiju i temperament, jer Mesec će imati kvadrat sa Plutonom, i prenosiće energiju od Sunca do Urana u Ovnu, pa sve pršti od nervne napetosti, nervoze, nestrpljenja. Želimo “sve i sad” pa nam se potkradaju greške, sukobi sa onima s kojima nam je to najmanje potrebno. Ne kretati na put.

U petak konjukcija Meseca i Merkura baca svetlo na misaone procese, poslovne poduhvate i planove. Usput, njihova trenutna vladarka Venera, vuče ih da otvoreno pričaju sa partnerom o trenutnom stanju veze, a slobodne da malo jasnije i direktnije pokažu svoje simpatije, i organizuju neki dejt.

Subota  je dan za hedonizam. Častite sebe posle naporne nedelje. Mesec u znaku Bika daje isećaj ispunjenosti i sigurnosti. Mesec će imati sekstil sa Neptunom budeći uspavane emocije i kreativnost. Zatim, trigon sa Jupiterom i Plutonom-bogatstvo. Dobar dan za zaradu, makar i vanrednu. Kako god, osećaj da smo srećni i zadovoljni i ona prolećna veselost će nas nositi kroz vikend.

U nedelju Mesec ulazi u znak Blizanaca, a Sunce ima konjukciju s Uranom. Sve je u znaku naglašene komunikacije, akcije, i mogućeg putovanja. Organizujte se s prijateljima ali ne zaboravite partnera (i decu), i ne dajte da vam ništa pokvari vikend.

Želim vam divnu nedelju!

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice: Astro Taša – porukom u inbox

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s