STANJE NA NEBU Od 11.4. do 17.4.2016.

Ova nedelja pocinje Mesecom u Blizancima i jednom lepršavom i veselom energijom, poletom i planovima. Ali, ono što sledi je još bolje trigon Marsa (Strelac) i Venere (Ovan). Ovaj vatreni trigon jača našu energiju, podiže motivaciju, hrani ambiciju. Venera je pod vladavinom Marsa, pa nam slede vatreni i strastveni susreti, zaljubljivanje na prvu loptu, želja za intenzivnom vezom, flertovanje na sve strane…

Merkur gradi sekstil sa Neptunom, spajajući lepo i korisno, praktično i kreativno, pa onima koji se bave kreativnim zanimanjem ili imaju neki talenat daje mogućnost da ga ispolje i prodube. Takođe, biće s ovima aspektom romantičnih reči i prepiski, pietskog nadahnuća, razgovora o skrivenim željama i maštanjima, pogotovo od srede kada i Mesec iz Raka šalje pozitivne vibracije ka ovim planetama. Sa Mesecom u Raku bavićete se kućevnim obavezama i problemima, ili uživanje tražiti u krugu porodice. Dobri dani za privatan posao. Ne rasipajte svoju energiju na nebitne ljude i stvari. Ženama se preporučuje kontrola stresa zbog opozicije Meseca i Plutona (možete osetiti hormonalne udare i promene).

Mesec će u četvrtak imati kvadrat sa Uranom i Suncem, pa možete osetiti pojačan stres, nervozu, preosetljivost. Ovo donosi nerazumevanje s ljudima, napad na vaš ego, suzbija vašu individualnost.

Nemojte biti eksplozivni, ali i pokušajte da na tuđe ponašanje reagujete odmereno.

Merkur zauzima trigon sa Jupiterom, planetom bogatstva…obojica u zemljanim znacima naklonjenim materijalnom, pa je dan dobar za finansijske transakcije, zaradu i poslovne poduhvate. Dalje, ovaj aspekt je dobar i za putovanja, narednih dana “šmugnite” negde bilo poslom bilo radi odmora.

Petak je dan za ljubav i akciju. Veliki veseli trigon Meseca (Lav), Venere (Ovan) i Marsa i Saturna (Strelac), daje divnu priliku za nova poznanstva, novu vezu, produbljivanje emocija. Ako ste slobodni ovo popodne/veče provedite sa nekim ko vam se sviđa i pokušajte to da produbite, ili izađite negde i bacite se u lov. Ako ste u vezi/braku, radite sa partnerom ono što vam oboma prija, prisetite se početaka, osvajajte se ponovo. Zbog upliva Saturna ovo su “ozbiljni” razgovori o ljubavi, vezi, budućnosti, a novim vezama on daje trajnost i posvećenost. Kvadrat koji Mesec ima s Merkurom daće blagu ishitrenost da ono što ne umete rečima da kažete (Merkur u Biku) pokažete gestom/delima/ akcijom (Mesec u Lavu). Samo hrabro i iskoristite položaj zvezda!

U subotu se nastavlja pozitivan trend, Mesec ima trigon sa Suncem i Uranom, a vi uživate u društvu suprotnog pola i sa prijateljima. Dan za nove planove i ciljeve, dan za putovanje. A najbolje od svega, dan za druženje s decom..svojom ili tuđom. Probudite dete u sebi.

Nedelja se završava Mesecom u Devici koji ima kvadrat sa Marsom i Saturnom, pa trigon sa Merkurom i Plutonom i konjukciju s Jupiterom. Ovo su oprečne energije, pa vam osećaj sreće i blagostanja,kao i dobre organizacije može pokvariti neko s novim zadacima i problemima koje vam nameće. Mesec-Mars daje raspravice sa ženama, a Mesec-Saturn sa autoritetima. Rastrzanost između posla i privatnog života. Ipak, prolazno je, a Merkur, Pluton i Jupiter daju učvršćenje vaših ciljeva i dobru materijalnu potporu. Napravite finansijski plan. Osmislite sledeći projekat. Organizujte ljude koji su vam potrebni da dodjete do cilja i smanjite stres

Želim vam lepu nedelju!

 

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice:Astro Taša – porukom u inbox

     

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s