ŠTA HOROSKOPSKI ZNACI NARUČUJU U KAFANI?

Ovan

On je glavni i kad se pije i kad se plaća. Samo mu ne dajte posle da vozi, pošto ne priznaje da se napio. Kad ga ponese atmosfera stihovi u kojima se pronalazi su

“Polomiću čaše od kristala,
počupaću bokore od lala,
Otlinuću još dve žice….
Kad već nemam snage, moći…”


Jer voli pesme u kojima demonstrira svoju alfa-mužijački snagu, iako priznaje da je izgubio snagu i moć. A onda se ubije od alkohola i traži
“Nije život jedna žena” jer oduvek je postojala ta jedna koja ga je ostavila, a on posle rešio da joj pokaže koliki je frajer.

Bik

On bi se i preselio u kafanu. Dođe pripit, a onda ga iznesu poslednjeg. Kad stigne veseo je što je svoj na svome, kelneri mu donose “ono njegovo” a tu je i klopa i piće.

Onda traži “Donesi vina krčmarice”, jer je krčmarica njegova žena iz snova,  onda posle hektolitra alkohola seti s one koju j najvše voleo i povredio, a sv zbog svog boemskog života i naruči
“A ja sam negde rujno vino pio”.

Blizanac

Ovaj veseljak prvo traži šifru za wi-fi, pa se raspriča sa svima, od konobara do muzičara.

U njegovoj mladalačkoj prirodi je da voli vesele i šaljive pesme poput “Tri metera somota, zar te nije sramota, da ti ljubiš MLADOG momka matora devojka”. A kroz veče kad prođe krizu premišljanja o vezi u kojoj je, njegova je “Potražiću oči nešto zelenije….potražiću ženu koja ume moju mladost da razume”, jer on će večito biti mlad i u potrazi za novim pašnjacima.

Rak

Ako se uopšte dovuče u kafanu zbog porodičnih obaveza i žene koja mu zvoca što izlazi, Rak će joj raportirati redovno, na 15 min, šta radi i koja pesma ide.


“Jesen u mom sokaku” je ona koja njega pogađa, jer niko ko on ne zna “…šta su boli, kad se voli,kad se voli”. A onda mu drugovi naruče “Skitnicu”  da ga zezaju što je propustio raport ženi i na uvo mu pevaju “ovo je moja kuća živeo sam tu…”.

Lav

Lav prvi zove muzičare i prvi ustaje da igra, razbacuje se napojnicama, naručuje najskuplje, da se zna ko je došao u kafanu.

Prvo se svima hvali svojim savršenim životom uz pesmu “Moja mala nema mane, niko nema tako lepe dragane”… e onda spazi cicu koja bi bila novi trofej pa joj naručuje “Ti ne ličiš ni na jednu, a puno sam žena sreo”. Čisto da se zna da je iskusni zavodnik.

Devica

Njemu je kafana ko odlazak u banju. Nakon napornog posla, zaglavi ko da nikad nije bio u kafani.

I naravno tu su uvek neke duboko-potresne pesme kojima leči frustraciju što je ljubav podredio poslu, tipa “Dva smo sveta različita”. Jer on je tad analizirao i mislio da to nije ono što mu treba, a kasnije shvatio da je izgubio najbolje što je imao. Onda se dokusuri uz “Slike u oku”.

Vaga

On ne izlazi stalno, al kad izađe, ne zna ni kako se vratio kući. Pozer, samo merka ženske, uzima brojeve telefona, smeška se…

a kad noć odmakne a on popije poviše, onda se seti svojih najvećih ljubavi, uz pesmu “Ovamo Cigani”, obavezno uz zvanje svirača da stanu pored njega, jer on ne može sam pošteno ni da pati, nego mu treba pomoć. Onda naruči neku žensku pesmu , na primer “Šta će mi život bez tebe dragi” nadajući se da i ona pati za njim ko on za njom.

Škorpija

Ako se on napije, sklanjajte sve da se ne ubije. Ako neko može da seče vene na pesmu to je on.


Prvo obeća sebi da je ovo poslednji put da će da se uletvi,.uz ” Još ovu noć”,

a onda se sažaljeva i priseća svega uz
“Nisam te se nagledao”. Jer je njemu uvek malo bilo, i uvek mu bolja neka ženska iz prošlosti od one koju sad ima.

Strelac

Prvo, bez njega provod ne može da se zamisli, drugo, kad stigne atmosferu digne na najviši nivo.

Ne može njemu ništa da pokvari raspoloženja, a dok sa svakim nazdravi iz raznih razloga, napije se pre ponoći. A i alkohol je voda za njega. Zato naručuje “Još litar jedan dobrog vina dajte nama vi” kad stigne u kafanu, a
“Kafana je moja sudbina” mrmlja pijan kad ga iznose iz iste.

Jarac

Na njega se svi oslanjaju da će ih voziti pijane, jer se njemu ne primeti da li se i kad napio.

Zasedne u ćošak, čaša u ruci, tuga u očima, sumira prošlost kojom je opsednut, uz pesmu “Ovo je priča o nama”, i davi onog ko mu je najbliži elaboratom o tome zašto je ta ljubav bila nemoguća. A kad ga zezaju da je dosadan, on ih iznenadi turom za celu kafanu i pesmom “Kada padne prvi sneg”, jer on je dete zime, al zna da se zabavi.

Vodolija

Vodolija i čopor s njim, sve prijatelj i prijateljov prijatelj,i poznanik, i kolega s posla, i lik iz teretane, i komša iz zgrade…i ko zna koga je još zvao.

E prvo naruči pesmu za sebe i “prijatelja”, da se zna, “Ramo, Ramo druže moj”. E posle može da naruči pesmu za svoju drugu ljubav, posle prijatelja. Devojku ili ženu. “Ti si zena koju ludo volim” , normalno, jer on ako ne voli ludo, on ne voli uopšte.

Riba

Ribi se može desiti i da dođe pijan u kafanu. On je od onih što su svima dobri kad malo cvrcnu.

Ne registruje nikog, ni žene ni dal ga zeza društvo, tu je piće i 3 pakle cigareta, sve što mu treba. Prvo voli da čuje “Lepa je ko san, ime joj ne znam” jer uvek mašta o nekoj nepoznatoj i dalekoj ljubavi, fatalnoj. 

“Ko te ima taj te nema” je druga koju traži, jer je vazda u rebusu dal će ikad osvojiti onu koju želi, ili večno maštati i sanjati da je s njom. 

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice:Astro Taša – porukom u inbox

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s