STANJE NA NEBU  Od 25.4. do 1.5.2016.

Ova nedelja počinje Mesecom u Strelcu. Retrogradni su Mars, Jupiter, Saturn i Pluton. Još uvek smo u

“korak napred, nazad dva” ritmu, ali smo shvatili šta se dešava i poušavamo da se naviknemo i prilagodimo, jer opiranje ne pomaže.

Mesec u Strelcu daje optimizam da se planovi mogu realizovati iako mora na teži način. Mesec u kvadratu sa Neptunom u ponedeljak, a u trigonu sa Venerom/Uranom u utorak, daje da idemo od sna ka javi i realizaciji.

Prvo ćemo biti u sanjarenju i osmišljavanju, a zatim ce nas Venera i Uran u Ovnu pogurati da delamo.

Od srede Mesec u Jarcu ima trigon sa Suncem u Biku, pa sa Jupiterom u Devici- na snazi su praktična rešenja, poslovni angažmani, počeci, fokus na karijeri i materijalnoj egzistenciji.

Ukoliko vam se pruži poslovna prilika, bilo bi dobro da je pomno procenite, ali brzo, i zgrabite… Sad je vreme da se “prave pare”. 


U četvrtak trigon Meseca i Merkura daje dobru priliku za put. Saturn, dispozitor Meseca je u Sterelcu- ovo je put u inostranstvo, iz nekih starih razloga, još u konjukciji s Plutonom- put koji donosi promene. Možda ćete se malo vratiti u prošlost, nešto dovršiti, neku priču zaokružiti, neku pouku izvući, osetiti ličnu transformaciju i zbaciti balast sa duše. Mesec kvadrat Uran daje blagu nervozu i strepnju da se planovi ne poremete.

U petak Mesec ulazi u Vodoliju, baš kad treba, za vikend. Mesec kvadrira Veneru u Ovnu, daje lutanje između strasti i emocija, prijateljstva i ljubavi, zbunjenost sopstvenim osećajima. Žene neće znati da li da “teraju po svom” ili da se postave prijateljski, a muškarci ne znaju da li žele prolaznu ili trajnu priču. Venera je upravo na poslednjem (vodolijanskom) stepenu Ovna, i najavljuje promene, one iznutra najpre.

Vikend donosi sledeće:
Venera ulazi u Bika i s njom postajemo svesni onog osećaja da ne želimo biti sami, da želimo da volimo, pa i ako smo u vezi/braku- da želimo da partner zna koliko nam je stalo, želimo da dajemo ljubav i primamo ljubav. Mesec kvadrat Sunce će žene osetiti u vidu ponašanja da ne žele neke stvari po svaku cenu i da “drže do sebe”, iako Mesec i Saturn daju postojanost emocija. Muškarci će osetiti da moraju više da se potrude ako im je stalo, i da naprave novi pristup. Usput im Sunce i Neptun daju zanesenost, romantičnost, prilagodljivost.

S poslovne tačke gledišta planete u Biku, Devici i Jarcu još uvek daju otvoren prostor za širenje posla, nagrade onima koji vredno rade i trude se duuugo, dobrobit svima koji se bave ekonomijom, bankarstvom, poljoprivredom, trgovinom, kulinarstvom i muzikom…

Popustite malo ručnu kočnicu ali prilagodite brzinu i sve će biti dobro.

Želim vam mir i zadovoljstvo!

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice:Astro Taša – porukom u inbox

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s