STANJE NA NEBU Od 9.5. do 15.5.2016. godine

 

Nedelja počinje Mesecom u Blizancima, konjukcijom Sunca i Merkura u Biku i sextilom Venere i Neptuna (Bik-Ribe). Kako su i Merkur i Venera u Biku, to je naglašeno pitanje ljubavnog zadovoljstva i ljubavne komunikacije. Čak i najhladnija srca sada mogu smekšati. Merkur je retrogradan pa se možemo stideti da kažemo šta nas tišti, premišljati, prećutlivati ili tvrdoglavo ići u pogrešnom pravcu. 
Sunce i Merkur u znaku Bika su dobri za sticanje novca,  za trgovinu, jedino izbegavajte potpisivanje vaznih ugovora, papira itd…
Mesec u Blizancima daje nam dečju naivnost i optimizam za nove ciljeve…sad bismo 101 stvar započeli, al verovatno bi ostalo nedovršeni.

U utorak Mesec je u Raku, gradi sextile sa Venerom i Jupiterom, trigon s Neptunom- najbolji trenuci za ljubavnu idilu. Ko se zaljubio sad je na sedmom nebu, ko nije- sad mu to najviše fali. Bacite se na sređivanje ljubavnog pitanja.
Dan je dobar i za kreativce, za umetnike, za one koji brinu o drugima ili o deci…

Sreda je u znaku konjukcije Sunca, Merkura i Venere u Biku, i kvadrata Meseca i Urana. Koliko god jurimo ljubav ili novac, nešto nam fali, osećamo nesigurnost, nezadovoljstvo, nemir. Želimo nešto više.

U četvrtak Mesec u Lavu ima trigon sa Marsom u Strelcu…retrogradan Mars vraća emocije (Mesec) u prošlost, kao i stare planove, poslove i porodične probleme, da ih konačno rešite s novim optimizmom i snagom. Mesec u Lavu je pun energije koju želi da ispolji.
Merkur i Pluton su u trigonu, oba retrogradni. Ovo može biti rešavanje poslovnih pitanja iz prošlosti, obnavljanje ugovora, isplata zaostale zarade, vraćanje klijenata iz prošlosti… Nove poslove i dogovore trena dobro proučiti, razmotriti i proveriti. Ovaj aspekt može dati veliki novac, možda ne koliki očekujemo, ali značajan.

Petak – Mesec u Lavu u trigonu sa Uranom u Ovnu, tera na akciju , od poslovne do okupljanja prijatelja. Rađaju se nove ideje. Iznenadićete sebe emotivnom toplinom, ili nečijim izlivom emocija.

Subota je dan koji nosi kvadrat Meseca i Marsa, disbalans između želja i mogućnosti, rasprave između polova, svađe u domu ili oko kuće.
Nedelja je perfektan dan za poslovna pitanja i planove, zaključenje ugovora, novčane dobitke, putovanja… jaki zemljani trigon, daje materijalni uspon, odlične poslovne prilike,.a zbog Venere-i ljubavnu stabilnost.

Uživajte ove nedelje!

 

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice:Astro Taša – porukom u inbox

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s