STANJE NA NEBU Od 23.5. do 29.5.2016. godine

 

Ove nedelje ćemo osetiti promene u vazduhu, jer je Sunce ušlo u znak Blizanaca, a za njim će i Venera, a njohov vladar Merkur (Blizanci) više nije retrogradan. Izmenjena sedišta Venere i Merkura donose mnogo toga lepog, naročito na polju komunikacija i ljubavi, učenja, putovanja.

 

Prvog dana Mesec od konjukcije sa Saturnom ide ka trigonu s Uranom i razmrdava nas, tera na akciju i kreativnost, viđanje s prijateljima, nove ideje i pristupe. Još je u Strelcu pa je dobar da se nauče neke stvari, krene na put…

U utorak Venera ulazi u Blizance. Tokom njenog boravka u ovom znaku osetićete se podmlađeno, nestrpljivo, želećete svašta da probate, svakom da se svidite, da zavodite i koketirate, ali sve lepršavo i bez obećanja i planova… na kraju puta videćete ko će zarobiti vaše srce.
Ova Venera rasterećuje, dobro utiče na one koji se bave pisanjem, plesom, novinarstvom, koji često putuju…

U sredu Mesec u Jarcu ima konjukciju sa Plutonom i zajedno grade veliki zemljani trigon sa Jupiterom i Merkurom. Ovo je poslovno odličan dan, dan za povećanje plate, važne odluke, unapređenja. Privatnicima može doneti nenadane i velike prihode. Svima koji su naporno radili- osećaj satisfakcije ili realizaciju nečeg što su dugo čekali.

Venera u opoziciji s Marsom može doneti izazovne muško-ženske odnose, čarke, naročito će žene verbalno izazivati muškarce na delovanje (pošto je Mars još retrogradan).

U četvrtakstari problemi na delu. Opet imamo egzaktan kvadrat Jupitera i Saturna. Jupiter je ovog puta u direktnom hodu, pa daje nadu da ćemo ovog puta pametnije postupiti. Ipak, za sve treba vremena i strpljenja, na šta nas Saturn upozorava.

U petak je Mesec u Vodoliji, i ima lep trigon sa Suncem i Venerom, pa je ovo dan koji donosi predah, lepe vesti, uživanja, odlazak na put…

Dobro je kad vikend počne s Mesecom u Vodoliji, pa znamo da će biti aktivan, da ćemo ga provesti u druženju s prijateljima i da ćemo skupljati energiju za nove poduhvate. I valjalo bi ga iskoristiti, bez obzira na naše strahove i strepnje, energetske blokade i nedostatak volje (Saturn, Mars i Pluton retrogradni), jer ono što sledi je povratak Marsa u znak Škorpiona, sa promenama na globalnom planu pre svega, a i ličnom, za šta će nam trebati jaka volja i izdržljivost.

Želim vam lepu nedelju!

 

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice:Astro Taša – porukom u inbox

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s