DA LI STE SPREMNI ZA RETROGRADNOG MARSA U ŠKORPIJI?

U četvrtak se opet formirao egzaktan kvadrat Jupitera iz Device i Saturna iz Strelca. Šta je odlika ovog aspekta mogli ste čitati u tektu o kvadratu Jupitera i Saturna a ovaj put okidač ovog aspekta biće Mars koji se iz Strelca vraća u Škorpiju i ostaje do 2. avgusta.

Kakav je ovaj Mars i kakve prilike donosi?

Podsetiću na 1999. godinu kada smo imali upravo ovaj Mars u Škorpiji ma delu- NATO bombardovanje. Sada, ovo bi se moglo nastaviti samo u drugačijoj ulozi iliti ulozi “vuka u jagnjećoj koži”. Možemo očekivati realizaciju potpisivanja sporazuma sa NATO-om.


Obzirom da Srbiji ovaj Mars prolazi kroz 9.polje, tokom leta će biti naglašeni međunarodni pregovori, česte posete naših političara inostranstvu ali i obrnuto, mnogo zakulisnih radnji, i mnogo obrta (retrogradan Mars) u spoljnoj politici. Bićemo irevoltirani nekim izjavama, uslovima i nametima, ali ćemo i dalje ćutati i trpeti. Biće protesta i štrajkova, jer Mars u Škorpiji nije pasivan, ali pošto je retrogradanniko to neće ozbiljno shvatati i neće postići ono što bi trebalo da postignu.
Takođe, nastavlja se trend odlaska stanovništva iz Srbije. Škorpija predstavlja muslimanske zemlje, pa upravo ove zemlje mogu biti popularne među našim stanovništvom- Bliski istok pogotovo.

Težak period sledi onima koji rade u domenima koje predstavlja ovaj Mars. A Mars u Škorpiji su rudnici, naftni pogoni, policija i tajne službe, operacione sale, mrtvačnice, rečni saobraćaj, hidrocentrale…


Pod uticajem ovog Marsa može doći do problema sa vodom, izlivanja štetnih materija u rečne tokove, poplave, izlivanja nafte…


Ovo su i problemi u kući sa vodovodnim instalacijama, mokrim čvorom, podzemnim vodama, šupama, podrumima, kanalizacijom…

 

Na ličnom planu, ovaj Mars iako retrogradan, tera na akciju. Osetićemo da je “nikad teže”, da nas pritiskaju sa svih strana, ali prihvatićemo izazov i boriti se. Ovo je slika čoveka koji se bori i kad je na dnu, i koji ne može pasivno da posmatra. Pa ako je problem posao odnosno gubitak/ nezaposlenost- negde ćemo volontirati ili pokrenuti sopstveni posao mic po mic. Radićemo na sebi. Učiti nove veštine ili jezike.

Mars u Škorpiji je snalažljiv kad je novac u pitanju, pa će naplatiti stare dugove. 


Kad je u pitanju zdravlje, onima kojima Mars vlada poljem zdravlja ili je u 6.polju, mogu se javiti urogenitalni problemi, ili se vratiti stare bolesti. Ovo je i slika operacija koje su dugo odlagane pa se sad moraju sprovesti.

Na ljubavnom planu ovaj Mars donosi puno strasti ali i rasprava, pogotovo što će od prvog dana imati opoziciju s Venerom, pa deluje izazovno za oba pola. Neke osobe će se preko noći vratiti u vaš život. Dominiraće strasti i komplikovano odnosi. Ovaj Mars je u stanju da spali svoje stare obrasce ponašanja i preuzme neke nove, pa možda iznenadite i sebe i druge onim što želite. Neke stvari i svoje nagone nećete moći da kontrolišete.
Raščistite sami sa sobom koga želite u svom životu i zašto.

Ovaj Mars donosi to da na površinu isplivaju najhrabriji i najborbeniji. Sada će se pokazati oni koji najbolje deluju u kritičnim situacijama, kratkim rokovima, pod pririskom, koji umeju da se snađu s malo resursa, koju se ne plaše rizika ni gubitka, koji teraju do kraja. I to pametno i odmereno, baš zato što je Mars retrogradan.
Ako ste među njima- iskoristite prilike koje se nameću.

“Napred i u slavu!”

 

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice: Astro Taša – porukom u inbox.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s