STANJE NA NEBU Od 30.5. do 5.6.2016

.

Mesec u Ribama donosi mirniji početak nedelje, a ujedno svojim trigonom sa Marsom pokazuje da je naš fokus u ovom periodu upravo na onim stvarima koje je retrogradni Mars ulaskom u Škorpiju najavio. Mesec u poslednjem znaku kaže da sumirate utiske, završite započeto, privedete kraju poslove, i da odmararate.

Od utorka već Mesec u Ovnu goni na akciju, usput ima lepe aspekte sa Venerom, Suncem te Saturnom. Sada ono što ste zamislili sprovodite u delo. Zaista lep podstrek dobijate od neba.

Žene pogotovo će osetiti priliv energije i želju za dominacijom, dokazivanjem, izbijanjem u prvi plan. Mesec u Ovnu je pionir kako u poslu tako i u ljubavi, pa je ovo dobar trenutak za početak nečega.


Ovo potpomaže trigon Merkura iz Bika sa Plutonom iz Jarca. Već smo nedavno imali ovaj trigon, samo je Merkur tad bio retrogradan, a sada je u punoj snazi tako da eto novih poslovnih prilika, angažmana, eto važnih dogovora sa bitnim (moćnim) ljudima, potpisivanja važnih ugovora, odlazaka na puteve koji mogu mnogo toga doneti. Slabi trigon Jupitera na Merkur pa ovaj trenutak treba iskoristiti za proširenje poslovnih kontakata, širenje privatnog posla, jačanje odnosa sa bitnim ljudima, naplatu potraživanja…

Sreda protiče u kvadratu Meseca i Plutona, možemo biti nestrpljivi i emotivno preangažovani u mnogim stvarima, potrebno je malo povući ručnu i spustiti nivo stresa.

U četvrtak su Sunce i Neptun u kvadratu. Ovaj Neptun donosi da neke stvari ne vidimo realno ili gajimo preoptimističke iluzije, a onda ih zbog Sunca u Blizancim saopštavamo svima i brzamo u donošenju zaključaka i odluka. Ne razmećite se nekim stvarima unapred i ne verujte svemu što čujete.
Mesec u Biku vas spušta na zemlju i tera vas da se okrenete uživanju i romantici.

Petak je naporan dan jer, s jedne strane, Sunce gradi opoziciju sa Saturnom a s druge- Venera kvadrat s Neptunom. Može vam se desiti da vam se u jednom danu sve ruši kao kula od karata, ili da imate osećaj da samo na sebe možete da se oslonite. Saturn i Sunce obično daju problem s nadređenima, autoritetima, šefom, ocem…nemogućnost ispoljavanja sebe, osećaj da vam neko udara na ego.

Venera i Neptun vam maskiraju ljubavnu situaciju. Ružičaste naočare i otrežnjenje. Neki doduše možda i nastave da sanjare o idealnom partneru i idealnoj vezi. Ali, buđenje će biti teško. Ovaj aspekt je dobar jedino za kreativce i umetnike bilo koje vrste. Pojačava inspiraciju i kreativnost.
Mesec u Biku spašava stvar svojim trigonima s Plutonom i Jupiterom, držeći vas čvrsto na zemlji i terajući vas da radite i da se ne osvrćete, da ne pokleknete pred kraj.

Krajem nedelje čekaće nas naređani Sunce, Mesec i Venera u Blizancima. Razgovori, flertovi, dopisivanja, udvaranja, šetnje, ljubavna prepucavanja…biće svega. Sve je u znaku lepršavosti i treperenja, još kvadrat s Jupiterom to pojačava. Kome se još nije javio osećaj “leptirića u stomaku” sad će. Imaćete potrebu da pričate, da saopštite svima novosti, svoje planove… Imaćete potrebu da od lakog flerta u svojoj glavi stvorite sliku “happily ever after”. No dobro, važno je da osetitr buđenje proleća. Pa polako, valjda vas onaj Merkur u Biku natera da ne brzate i da usporite u tim divnim ljubavnim počecima.

Želim vam prijatnu nedelju!

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice: Astro Taša – porukom u inbox.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s