STANJE NA NEBU Od 13.6. do 19.6.2016. godine

Ove nedelje Merkur menja znak, ulazi u svoje sedište u Blizancima, pa na značaju, dobijaju komunikacija i pamet. Bićemo pričljiviji, željni znanja i novih izazova, lakše ćemo učiti i pamtiti, bićemo stalno u pokretu, putovati...

 
U utorak sekstil Sunca i Urana daje nove, revolucionarne ideje, rešnje za postojeće probleme i zadatke. Sijaćete punim sjajem gde god se pojavite. Lakoćete privlačiti pažnju i pridobijati ljude za svoje ideje. Posebno Lavovi i Vodolije izlaze u prvi plan. Dan povoljan za nove početke.Kvadrat Meseca i Plutona daje blagi pad energije sredinom dana, ali pokušajte da to zanemarite.

 

U sredu Mesec u Vagi, u trigonu sa Suncem i Venerom u Blizancima, govori da je ovo nedelja kada ćemo pokušati da rešimo sve nesporazume zdravom komunikacijom i “spuštanjem lopte”. Ovaj Mesec je diplomata, pa će, pogotovo u partnerskim odnosima, da se potrudi da reši svaku razmiricu i uživa. Mesec i Venera “teraju” vas da se zaljubite, a Sunce uz to veliča potencijalnog parnera, pa su on/ona za vas jedini, najbolji, prvi.

 

Četvrtak će proći u znaku Meseca u Škorpiji koji ima trigon s Neptunom u Ribama. Dan koji nas malo baca u melanholiju i pad raspoloženja zbog položaja Meseca. Ali ovaj trigon pogoduje za uživanje s partnerom, za kreativne poslove, za sređivanje emotivnog prtljaga, za meditaciju i relaksaciju.

 

U petak Saturn ide u kvadrat s Neptunom. Ovaj aspekt generalno se više odnosi na globalne tokove, a pojedincima utiče na one sfere kojima im vladaju ove dve planete.
Ovo nam govori “mislite svojom glavom”. Ne budite “žrtva” medijske manipulacije (Neptun) koju vam nameće poredak (Saturn), bez obzira na kom meridijanu živite. Ovde se na ličnom nivou sudaraju mašta i realnost, želje i ono što nam je nametnuto, ograničenja. Osetićemo određene zabrane.

 

Mesec i Mars u konjukciji će dati revolt i bunt, burne reakcije, preemotivno reagovanje, svađe sa suprotnim polom. Ono za šta je pogodan ovaj aspekt je za motivisanost, inat i zacrtavanje ciljeva.

 
Nedelja se završava komplikovanim aspektima Meseca i Saturna sa Merkurom u subotu, te Jupiterom i Neptunom u nedelju. Nije dobar trenutak za emotivna pitanja, za rešavanje problema unutar porodice, jer smo preosetljivi i tvrdoglavi, preterujemo u nekim stvarima i ne vidimo realno.

 
Venera ulazi u znak Raka, i otvara novo poglavlje u emotivnim odnosima, ali o ovome više sledeće nedelje. Dotle…
Želim vam prijatnu nedelju!

 

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice: Astro Taša – porukom u inbox.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s