LETNJI LJUBAVNI HOROSKOP ( 2. DEO)

romantika.jpg-nggid0215-ngg0dyn-0x0x100-00f0w010c010r110f110r010t010

VAGA

 

Vage već duže vreme muči Uran u polju partnerstva, koji zauzetima donosi brojne peripetije i obrte, neočekivane situacije i prilagođavanja, a slobodnima iznenadne i burne ljubavi ali i njihov kratak rok.

 

Za vas je idealno da krajem juna negde otputujete, jer vas ljubav i letnja avantura čekaju u inostranstvu. Bićete veseli i lepršavi, lako ćete osvajati, pitanje je samo koliko će vas držati ta zaljubljenost.  Mladi i slobodni mogu očekivati da uđu u romansu s nekim kolegom sa studija, ili koga poznaju preko kursa koji pohađaju.

U julu fatalnu privlačnost možete osetiti na radnom mestu, i nije isključeno da će vas privući nadređeni. Biće tu fatalne privlačnosti i velike seksualne želje. Slobodnim Vagama se može dopasti neko znatno mlađi. Druga polovina jula je idealna za izlaske s prijateljima, sedeljke, i nova poznanstva, a upravo prijatelji će proceniti najbolje vaš senzibilitet i upoznati vas s adekvatnom osobom. Oni u braku će biti mnogo fokusirani na novčana pitanja, što može doneti trzavice, ali isto tako burne svađe mogu voditi u slatko pomirenje…

 

U avgustu na nekom kraćem putu/ seminaru/ obuci/ preko rođaka možete upoznati osobu s kojom ćete stupiti u vezu koja će u početku biti tajna. Moguće i da se radi o osobi iz inostranstva ili osobi druge vere. Razmenjivaćete najlepše ljubavne reči i iznenadićete sebe plimom osećanja. Zauzetima se smeši miran period.

 

Septembar je vaš mesec, tada možete osvojiti koga naumite, a stalni partner će se iznova zaljubiti u vas.

 

Idealni partneri: Bik, Rak, Lav

 

ŠKORPIJA

 

Vama leto počinje sa velikom željom za ljubavlju i nalaženjem idealnog partnera. U junu obratite pažnju na ljude koje srećete preko posla ili kolege, a takođe za oko vam može zapasti neko ko nosi uniformu. Muškarci Škorpije će biti od akcije, jer je Mars u Škorpiji, pa neće odustajati od one koju su namerili da osvoje. Zauzeti će razmatrati mogućnost zajedničkog života ili planiranja porodice.

U julu planete u Raku i Neptun u Ribama povoljno utiču i na zauzete i na slobodne predstavnike znaka. Bićete popustljiviji nego obično, fokusirani na partnera, romantični, nežni… Slobodni će imati priliku da uđu u vezu s nekim ko će im se brzo uvući pod kožu. U julu je sve u znaku ljubavi i romantike, a najlepše će biti onima koji provedu vreme negde na moru- prava letnja romansa koja se ne zaboravlja.

 

Avgust je mesec kada mnoge Škorpije mogu odlučiti da stanu na “na ludi kamen”. Slobodni će imati više prilika što preko posla, što preko prijatelja, bićete upadljivi i primećeni svuda.

Septembar nudi mogućnost tajne ili paralelelne veze, ili veze sa zauzetom osobom, pa pazite u šta se uplićete. Oni zauzeti mogu s razlogom sumnjati u partnera zbog udaljavanja, pa čak možda nađu i neku prepisku partnera sa drugima koja će uzrokovati sukob.

 

Idealni partneri: Rak, Ribe, Devica

 

STRELAC

 

Strelčevi su zbog prisustva Saturna u njihovom znaku ma jednom velikom testu– moraju da odrastu i da se uozbilje po svim pitanjima, pa i ljubavnom. Kako to obično biva, kad rešite da budete verni -imaćete brojne prilike za flert i “izlete”.

 

U junu planete u vašem polju partnerstva daju naizmenično lepe trenutke i komplikovane situacije, jer Saturn vas čini hladnijima nego inače, a ponekad i nezainteresovanim za partnera. Pazite da ne izgubite nekog vrednog zbog svog ponašanja. Slobodni predstavnici bi mogli svašta da urade po pitanju svog statusa, ali kao da ne žele ili nemaju volje, a zapravo čekaju nekog zbog koga će “odlepiti”. privlačiće vas inteligentne, duhovite i pričljive osobe, pašćete na nečije “slatke reči”.

 

U julu sve što vam treba je odmor uz morske talase, a ko ne budete negde kraj mor, obilazićete fancy zabave i upravo na jednoj takvoj ćete sresti nekog ko bi vam parirao. Privlačiće vas stranci, a još ako otputujete – eto romanse na moru. Mars u Škorpiji podstiče vašu želju za tajnim i nedozvoljenim ljubavima, pa zauzeti mogu imati problema za koga da se odluče.

 

U avgustu zvezde gotovo da garanuju ljubav s osobom na položaju ili nadređenim na poslu, pomalo ćete se opirati i pokušati da kontrolišete svoje osećaje, ali kako ste po prirodi avanturista, teško ćete odoleti. Vi lako privlačite pažnju drugih pa će ovo biti plodan mesec po pitsnju udvaranja. Strelčevi koji su u vezi mogu s partnerom razmatrati o ulasku u brak, a oni u braku o proširenju porodice.

 

Septembar je mesec ispunjenja vaših želja, miran period za sve predstavnike, a slobodni neka ptraže ljubav u krugu prijatelja.

 

Idealni partneri : Lav, Vodolija, Vaga

 

JARAC

 

Jarčevima leto može početi romansom na poslu, obzirom na ostavku planeta  polju radnog mesta. U junu ćete biti izbirljivi i nećete znati šta želite. Zauzeti će upasti u rutinu, pa će partner biti malo nezadovoljan što niste za akciju već za zajedničko odmaranje. Leto je vreme kad se većina Jarčeva opusti i prepusti udvaranjima, i svake godine iščekuju ovaj period, iako od brojnih potencijalnih partnera tek krajem leta odluče s kim će biti.

 

U julu s pozicijom Venere u polju partnerstva, vi postajete željni pažnje i romantike, a moguće da će vas privući mlađa ili mladolika osoba, čak i neko koga upoznajete na poslu. Sa planetama u Raku i Neptunom u Ribama postajete popustljiviji, nežniji, spremniji da se otvorite, i imate šansu da uđete u vezu koja ima perspektivu. Zauzeti će provoditi divne trenutke s voljenom osobom. One u braku ili dužoj vezi može obradovati vest o prinovi.

 

Avgust je mesec naglašenih strasti i flertovanja, putovanja i romansi na putu, veza na daljinu, novih poznanstava, pa šta kome odgovara. Ovoga pta bi vam dgovarala osoba na položaju, ambiciozna i uspešna, igraćete se mačke i miša, ali ćete popustiti. Zauzeti će praviti ozbiljne planove o budućnosti sa partnerom. Ovo je vreme kada treba da vidite u čemu se slažete a u žemu ne, jer će to određivati dalji tok vaše veze/braka.

 

Septembar je vreme kad bi stare ljubavi mogle da se vraćaju u vaš život. Ovo je vreme da ih konačno i ostavite u prošlosti. Bićete zauzeti poslom pa će vam ljubavni život bit u drugom planu.

 

Idealni partneri: Lav, Devica, Vodolija

 

VODOLIJA

 

U junu je Vodolijama najzanimljivije, jer preko prijatelja mogu upoznati nekoliko osoba koje će im okupirati pažnju. Puno izlazaka, kontakata s ljudima, proslava, obogatiće vaš društveni život, pa usput vas i otvoriti za nova zaljubljivanja. Može vam se desiti i obnova kontakta s nekim iz prošlosti, upravo preko prijatelja. Možda bi trebalo da oboje date šansu jedno drugom ovaj put.

U julu možete ući u vezu sa nekim ko vam po mnogo čemu izgleda kao savršen partner, a koliko će potrajati zavisi od vas. Ponekad umete da budete tvrdoglavi, pa ćete novom partneru zamerati razne sitnice. Oni u dužoj vezi će uživati s partnerom i biće jedno drugom velika podrška u poslovnim planovima.

 

Avgust je mesec za uživanje, bili sami ili u vezi, radićete ono što volite, imaćete dovoljno prilika za nove veze, a zauzeti će biti vrlo osvećeni partneru. Posao će vas prilično okupirati, pa će vam ljubav biti oaza u koju bežite da odmorite.

 

Septembar je period kad je idealno vreme za novu ljubav, a ovoga puta vam se može desiti na nekom putu. Ako ste i hladniji po prirodi, u ovom mesecu teško ćete odoleti šarmu jedne osobe. Zauzeti će imati blaže trzavice, preporučujem da budete popustljiviji.

 

Idealni partneri: Blizanci, Lav, Strelac

 

RIBE

 

Krajem juna je odličan period za zaljubljivanje, novu vezu i novu romansu. Prepustite se, imćete nekoliko prilika. Zauzete Ribe ovog leta uživaju maksimalno s partnerom, mnogi će se odlučiti za brak, a u junu i julu vas može obradovati vest o prinovi.

 

U julu je najbolje otići na odmor, a kako Ribe vole neobične ljude i ljude drugih kultura, lako vam se može desiti da se fatalno zaljubite u stranca. Važite za romantičan znak, a s Neptunom u vašem znaku vaša zaljubljivost i zanesenost će tek doći do izražaja. Zauzeti će planirati zajednički život i potomstvo, a oni koji su kraće vreme u vezi će otkrivati nove stvari kod partnera i još više se vezivati.

Avgust je mesec kada možete imati udvaranja na radnom mestu, ali i povratak ljubavi iz prošlosti koji vam mogu probuditi stara osećanja, pa ćete biti u procepu šta da radite,  pogotovo ako ste već zauzeti. Potrudite se da ne povredite stalnog partnera.

 

U septembru su moguće trzaviice s partnerom, svađe i mirenja, odlasci i vraćanja, pa ćete biti zbunjeni šte zapravo želite. Najbolje bi bilo otići na kratak put i uvideti da li vam partner nedostaje. Slobodni bi mogli upoznati zanimlljivu osobu tamo gde se najmanje nadaju, na ulici, u prevozu ili nekoj izložbi.

 

Idealni partneri. Devica, Jarac, Vaga

 

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice: Astro Taša – porukom u inbox.

Leave a comment