STANJE NA NEBU OD 20.6. DO 26.6

Nedelja pred nama će biti vrlo zanimljiva i puna iznenađnja i promena

 

Ponedeljak počinje punim Mesecom u Strelcu, koji je na poslednjem stepenu ovog znaka i ima opoziciju sa Suncem i Venerom. Ovo je izazovan aspekt za ljubavne odnose. Venera je ušla u znak Raka i željna je ljubavi i pažnje, a Mesec u Strelcu slobode, pa se može desiti da razmišljate da li da se upustite u vezu s nekim ko vam se jako dopao ili da ipak zadržite svoju slobodu, iz raznih razloga koji vam padnu na pamet. Opiraćete se ljubavnom izazovu, i nadjačaće vas sopstveni ego.
Merkur tog dana ima opoziciju sa Saturnom, pa evo mentalnih blokada, lošeg razumevanja, nesuglasica, kašnjenja i odlaganja, grešaka u govoru i pisanju, zaturanja dokumenata, gubljenja novčanika ili ključeva. Ipak ovo je aspekt kad mnogo naučimo iz sopstvenih grešaka, pa ne očajavajte nego se zamislite zašto je to dobro.

 
U utorak ulazimo u vladavinu znaka Raka, novo poglavlje, prepuštanje nekim drugim silama, mirnijim energijama. U utorak Merkur ima i kvadrat sa Neptunom, pa smo malo pogubljeni, neracionalni i neoprezni, ne vidimo stvari realno. Dan kada praktičari ne umeju da iskoriste maštu a trebalo bi, a kreativci ne umeju da ispromovišu svoje ideje i dela. Ovaj dan provedite ako možete u krugu porodice, i podsetite se pravih vrednosti.

 
U sredu Merkur gradi treći napet aspekt a to je sa Jupiterom, pa zajedno sa Saturnom i Neptunom grade veliki kvadrat na nebu, i to ćemo osetiti kao nagle promene u toku cele nedelje. Ovaj kvadrat zahvata promenljive znake, pa će izazove najviše osetiti Blizanci, Device, Strelčevi i Ribe. Svako će ga doživeti na različit način, neko kao skup okolnosti kojima ne može da upravlja ili “udaranje u zid”, neko kao priliku za napredak i promene.
Mesec u Jarcu nas tera na prizemnost i obazrivost, a sextil koji gradi sa Marsom u Škorpiji tera nas da budemo fokusirani i oprezni, da planiramo unapred i ništa ne prepuštamo slučaju. Mesec će imati i kvadrat s Uranom, osetićemo blagi napad panike, ili ćemo previše brinuti, a mogu se desiti i neprijatne situacije u domu.

 
U četvrtak pravimo pauzu od svega, i uz sextil Meseca i Saturna pokušavamo da odredimo šta nam je najbitnije. Potražite savet prijatelja, ili zamolite nekog starijeg za pomoć.

 
U petak Mesec u Vodoliji ima sextil s Uranom a kvadrat s Marsom i govori- ništa na silu i ništa na brzinu, upotrebite svoju pamet i “faktor iznenađenja”, kao i prijateljsku pomoć da dobijete šta želite.

 
U subotu je na nebu divan trigon izmedju zanesenog Meseca u Ribama i romantičnih Venere i Sunca u Raku,

pa je ovo divan dan za provesti ga sa partnerom, reći nekom koliko ga volite, prirediti romantično iznenađenje, ali i učiniti dobro delo. Slobodnima je ovo dobar dan za ulazak u vezu. Kako se Mesec bude bližio Neptunu tako će zanesenost i opčinjenost rasti

 

 
U nedelju Mesec gradi dobar trigon sa Marsom u Škorpiji, pa podstiče ambiciju i realizaciju planova, a kako je ovo vodeni trigon idealno bi bilo da se negde odmarate, upijate pozitivnu energiju, meditirate, posetite neki manastir ili banju.
Trigon Jupitera i Plutona priprema nam materijalne dobitke u narednom periodu.
Želim vam divnu nedelju!

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice: Astro Taša – porukom u inbox.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s