VENERA U RAKU- “Ljuljaj me nežno”

Venera je od nedavno u znaku Raka, a mi s njom ulazimo u period kad će nam ljubavna i partnerska pitanja biti jako važna, kao i rad na sopstvenom izgledu i stilu. Venera vlada Bikom i Vagom, a u Raku je prilicno dobro postavljena, pa su osobe koje je imaju u natalnoj karti u znaku Raka po prirodi romantične, nežne, porodične, zaljubljive, partnerski odnosi su im jako važni, imaju osećaj za kulinarstvo i uređenje doma, baštovanstvo, estete su, teže harmoniji i sigurnosti.

Žene sa ovom pozicijom Venere su uglavnom jako lepe, sa naglašenim oblinama, snenim očima, većinom tamnokose, željne da imaju porodični mir i puno dece, mirnije su i povučene, čekaju da ih muškarac osvoji, a sanjaju o vitezu.

Muškarac s ovom postavkom Venere je saosećajan i brižan prema ženama i uopšte idu mu od ruke kućni poslovi i privatan biznis, ima oko za lepo i unikatno, važna mu je porodica i lako osvaja žene svojim šarmom, a preferira one koje su naglašeno ženstvene a bile bi dobre majke i domaćice, jer on želi da svije toplo porodično gnezdo.

 

 

Šta donosi Venera u Raku ovog leta?

 

Ovan

Ovnovima Venera ulazi u polje doma, zajedno sa Suncem, pa vam može doneti početak zajedničkog života sa partnerom, preuređenje doma, i mnogo lepih trenutaka u okviru doma. Idealan je trenutak da pokrenete privatan posao, pogotovo ako ima veze sa zabavom ili umetnošću. Slobodni bi mogli ući u vezu sa osobom koja bi ih u svemu pratila, mirnijeg senzibiliteta, a upiznaćete je blizu svoje kuće ili na nekoj zabavi.

Bik

Bikovima Venera donosi putovanja i učenje, ne bi bilo loše da upišete neki kurs. Želećete da se usavršavate. Bićete stalno u pokretu, naročito zbog posla. Imaćete priliku za divnu romansu, naročito negde na putu. Ovo je period kada ste naročito skloni hedonizmu, pa pripazite malo na svoju liniju.

Blizanci

Venera vam donosi mogućnost da steknete veće prihode, kao i da unovčite svoje talente, pa čak i neke dobitke kroz igre na sreću. Ukoliko se bavite pisanjem ili umetnošću konačno ćete izbiti u prvi plan. Ako ste usamljeni, iznenadno poznanstvo se može pretvoriti u tajnu vezu, a ako ste zauzeti pazite da partner ne posumnja u vašu vernost jer se udaljavate.

Rak

Za Rakove je ovo period kada su svuda primećeni i mnoge stvari im idu lakše od ruke, jer puno postižu svojim šarmom. Venera vam donosi novine u okiru doma ili širenje posla ako se bavite privatnom delatnošću. Pod uplivom Marsa možete dobiti i unapređenje na radnom mestu.Ako ste usamljeni, ljubav će doći preko kruga prijatelja. Zauzeti će uživari u onom što imaju.

Lav

Lavovima sledi period kad ce biti jako fokusirani na posao, i trudiće se da realizuju ono što su dugo planirali. Kad je ljubav u pitanju, pronaćiće je negde van svog grada, možda na nekom putu, ili će pak održavati vezu na daljinu. Lavovima je potrebno da malo akumuliraju energiju, odmaraju, i izoluju se, da bi kroz mesec dana zasijali punim sjajem i radili punom parom. Otputujte negde ako možete.

Devica

Za Device je ovo period uživanja i period kada se okreću sebi i svojim potrebama. Novac će dolaziti sa više strana, a neki će se odlučiti da pokrenu privatan posao s prijateljima. Kontakti sa strancima su vam korisni u ovom periodu. Kad je ljubav u pitanju bacićete se u osvajanje  vaše “tihe patnje”. Moguća romansa na poslu. Zauzeti će malo zapostavljati partnera zbog druhih obaveza.

Vaga

Za Vage je ovo odličan poslovni period, pa i oni koji su nezaposleni mogu naći posao u nekoj velikoj firmi ili ustanovi. Na ljubavnom planu ćete odlepiti za nekom vrlo uticajnom i harizmatičnom osobom. Zauzeti sumnjaju u partnera zbog položaja Marsa se vraćaju u prošlost. Pokušajte da razgovorom rešite probleme. Pripazite na liniju.

Škorpija

Za Škorpije je ovo idealan period da otputuju, a čeka ih romansa u inostranstvu ili sa strancem ili nekim ko nije iz istog mesta kao vi. Na poslovnom planu možete očekivati uspehe, i takođe je korisno da se povežete sa strancima. Sada je trenutak da realizujete projekte koje dugo odlažete. Zbog Marsa gubite energiju, pa pokušajte da se dobro organizujete. Problemi sa očima i urogenitalnim traktom-proverite zdravlje.

Strelac

Za Strelčeve je ovo period kada će imati puno posla i morati puno da se dokazuju. Ako ugrabite slobodno, otputujte makar na vikend. Novac će dolaziti, ali pokušajte da prištedite u ovom periodu. Bavićete se pitanjima kuće kao i nekom papirologijom vezanom za dom, ili dizanjem kredita. Na nekoj zabavi možete upoznati osobu za strastvenu avanturu, dok će zauzeti upasti u manju krizu u vezi, jer i partner i vi imate drugih briga.

Jarac

Venera i Sunce u polju partnerstva upućuju da ste raspoloženi za novu ljubav ili romansu, sa nekim vrlo senzibilnim, ali moćnim. Ako se bavite javnim poslom očekuju vas uspesi, ali i generalno na poslu izbijate u prvi plan. Period je dobar za provode, izlaske i bavljenje sportom. Gledaćete što više da uživate.

Vodolija

Za Vodolije je ovo odličan poslovni period jer mogu doživeti velike uspehe. Dobiće veliku podršku svog okruženja. Ljubav potražite na radnom mestu, ili obratite pažnju na nekog koga susrećete preko posla. Takođe, odmor i druženje pored reke mogu doneti i zanimljivo poznanstvo. Planete u šestom polju obećavaju uspeh ako se bavite nekom umetnošću ili zabavom.

Ribe

Venera u petom polju može vam doneti novu ljubav i vezu, a vrlo moguće da to bude neko s posla, ili neko s kim će vas kolege upoznati. Za Ribe je ovo lep period, jer i Jupiter u polju partnerstva podržava planete u znaku Raka. Posao će malo stagnirati ili neće ići onom brzinom kojom planirate, zato se bavite više hobijem i uživajte sa porodicom. U svakom slučaju ćete profitirati.

 

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice: Astro Taša – porukom u inbox.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s