STANJE NA NEBU OD 27.6. DO 3.7.2016. GODINE

 

Nedelja počinje kvadratom Meseca iz Ovna i Sunca iz Raka, kao i sextilom Merkur-Uran. Dan za dobre ideje i revolucionarna rešnja,ali moguće da ćete sredinom dana naići na nerazumevanje od strane nadređenih. Takođe, može doći do muško-ženskih prepirki, s tim da će žene tvrdoglavo i nepopustljivo držati do svog. Kvadrat Meseca i Venere u popodnevnim časovima može narušavati vaš emotivni mir i zadovoljstvo, ali proćiće. Spustite loptu.

Nedelja je dobra za početak novih poslova jer počinje upravo u Mesecom u Ovnu, upornom i prodornom energijom.

 

Utorak je obeležen kvadratom Meseca i Plutona, opominje da konstruktivnije trošite energiju, to jest da ne preterujete već se bolje organizujete. Danas možete imati sukob s onima kojima nešto dugujete. Takođe, mogući su neplanirani troškovi vezani za dom, popravke i renoviranje. Žene danas mogu osetiti da ih naglašeno muče hormonalne promene.

U sredu Mesec ulazi u znak Bika i daje jednu lepu, mirniju energiju. Mesec ide u sekstil ka Suncu, pa je ovo idealan dan za muško-ženske razgovore i uživanje sa partnerom. Dan je odličan i za sve vrste finansijskih transakcija i naplate potraživanja.

U četvrtak Merkur ulazi u znak Raka, i prebacuje naš fokus na neka lična i porodična pitanja. Posle njegovog hoda kroz znak Blizanaca, mnogo priče i jurnjave, imaćemo potrebu da neke stvari sredimo, pojednostavimo, konkretizujemo. Merkur u Raku je dobar za one koji žele da pokrenu privatni biznis. Isti dan Mesec u Biku ima sekstil sa Venerom u Raku-

savršen dan za vreme provedeno udvoje, romantične večere, udvaranja, ljubav uopšte.

 

U petak je Mesec na 29° Bika, pa nije dobar dan za rešavanje važnih pitanja, za nove početke, žene će se osećati demotivisano i ugroženo. Venera ima opoziciju s Plutonom- ovo je aspekt ili fatalne privlačnosti i izazovnih ljubavnih osnosa, ili stradanja zbog ljubavi. Često daje i napastvovanje žena, pa se savetuje oprez.

Subota nosi kvadrat Meseca sa Neptunom i Jupiterom, pa je ovo dan kad je dobro uživati negde u prirodi, sa društvom, a izbegavati važne razgovore i odluke, jer danas ne gledamo realno na stvari, stižu nam oprečne informacije, pa ne rasuđujemo najbolje.

I nedelja se završava Mesecom u Raku. Četiri planete u Raku i trigoni s Neptunom

govore da je ovo idealan dan za porodična okupljanja, uživanje, meditaciju, odmor, kreativne poslove, a pogotovo za romantična uživanja s partnerom.
Oni koji se bave privatnim poslom mogu napraviti dobru poslovnu konstrukciju za ubuduće. Oslonite se na porodicu.

Sve najbolje ove nedelje!

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice: Astro Taša – porukom u inbox.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s