PUTOVANJE ZA VAS: Koje su idealne destinacije za horoskopske znakove

 

OVAN

Vi i sami znate da ne volite toliko pasivan odmor i da vaš višak energije zahteva da negde bude utrošen- čak i na odmoru. Ovnovi na odmor kreću bez planiranja, “na bum”, uglavnom s društvom, a ne libe se ni sami da pođu…naćiće oni sebi ekipu na odmoru. Za njega je idealno da krene motorom, i obiđe sve što ga zanima.

On će svoj odmor provesti na planinarskoj ekspediciji, raftingu, otićiće u Monte Karlo da gleda trke formule, obićiće teško pristupačne predele Amazonije, roniće na nekoj egzotičnoj destinaciji.

 

Idealna mesta za odmor: Meksiko, Brazil, Filipini, Zanzibar, Irska, Aljaska, Tokio, Berlin, Oslo, Rio de Žaneiro…

BIK

Bik reč odmor bukvalno shvata i zaista želi da uživa gde god da otputuje. Zato najradije odlazi na more ili u banju.

Pošto je hedonista naravno da će najradije obići mesta gse je izvrsna klopa i dobra ponuda vina. Pored toga voli mesta gde su dobre zabave. Najradije na put kreće svojim autom, da bi mogao nositi baš svešto.mu je potrebno, uključujući hranu. On će rado najpre ići u inostranstvo, a ksnije uživati negde u Srbiji, u nekom etno selu ili banji.

Za njih u idealna mesta za odmor: Majorka, Španija, Čile, Florida, Saudijska Arabija,.Toskana, Kina, Tajland; Majami, Barselona, Venecija,.Hong Kong, Marselj, Budimpešta.

BLIZANCI

Oni vole onu vrstu odmora gde i odmaraju i uče nove stvari i istražuju. Vrlo su radoznali pa retko idu dvaput na isto mesto, radije se raspitaju o nekim novim destinacijama.

Blizanci vole da uče strane jezike pa je i to razlog da posete neku zemlju i utvrde gradivo. Svejedno im je da li putuju avionom, autom ili autobusom, oni naprave uživanje i avanturu od samg putovanja. Pošto su komunikativni i druželjubivi, neretko se desi da produže svoj planirani odmor jer su našli super ekipu.

Idealna mesta: Italija, SAD, Argentina, Tunis, Java, Sicilija, Rim, Napulj, Los Anđeles, London, Istanbul, Melburn.

RAK

Rak jedva ceka da krene na odmor, a na odmoru je drugi čovek. Naravno da voli da putuje porodično, ali i kad putuje sam njemu je dobro.Uglavnom se zaljubi na odmoru, jer je tad potpuno opušten.

Za njega su predeli pored reke, jezera i mora, jer on puni svoje baterije uz vodu. Patriota je, pa će obavezno posetiti i neko mesto u Srbiji, a ako stigne obićiće i rodbinu. Za njega je i banjski turizam. Najbolje mu je kad uspe da spoji odmor, i uživanje s partnerom, ili da se letnja romansa pretvori u nešto više.

Idealna mesta: Dalmacija, Grčka, Zapadna obala SAD, Holandija, Koreja, Kambodža, Tajland, Šri Lanka, Ženeva, Amsterdam, Njujork, Dubrovnik, Kefalonija, Santorini…

LAV

Lav uvek bira nova mesta i luksuzan odmor. Sve što je u trendu on prvi rezerviše. Naravno, obožava džet-set letovališta, gde može biti viđen.

Ako ode na neko mirnije mesto, znači da ga je posao baš umorio. Ali i tad, on mora biti u centru pažnje. Uglavnom bira i mesta koja poseduju zabavan sadržaj, letnje festivale,mnogo žurki i takmičenja. Oni imućniji će se opredeliti za uživanje na jahti.

Idealna mesta: Crna Gora, Zakintos, Monte Karlo, Francuska, Emirati, Malta; Kan, Pariz, Nica, Barselona, Dubai, Las Vegas, krstarenje Mediteranom.

DEVICA

Device svoj odmor dobro planiraju mnogo unapred, i sve im je važno: komfor, sadržaj, bezbednost, cena, prevoz, klimatski uslovi… One žele kompletan odmor i ugođaj.

Potražiće mesta gde mogu da uživaju u prirodi, organskoj hrani i masažama. Ako putuju s partnerom/porodicom, gledaće da nakon toga odu negde na par dana sami,ili s društvom.

Idealna mesta: Švajcarska, Grčka, Švedska, Borneo, Australija, Mauricijus, Sejšeli, Majorka; Cirih, Krit, Sidnej, Bukurešt, Beč, Atina.

VAGA

Vaga gleda da tokom godine ide na više kraćih putovanja, pa kad dođ leto, nije toliko željna odmora. Zato obožava da putuje s partnerom. Za nju su idealne romantične destinacije, namenjene parovima i onima na medenom mesecu. Ako putuje sama ili u društvu, bira mesta puna kulturolških zanimljivosti.

Takođe, Vage vole centre modne industrije kao što su Milano, Rim, Pariz, Njujork

Idealna mesta, pored ovih su: Kina, Venecuela, Indija, Turska; San Remo, Azurna obala, Kipar, Sankt Peterburg, Stokholm, Hurgada…

ŠKORPIJA

Škorpije vole zanimljiva mesta gde su se odigrale velike bitke, gde su se desile fatalne ljubavi, mesta poznata po legendama, po vradžbinama. Oni se ne libe da odu duboko u afričku džunglu ili šume Amazonije, da gledaju kako žive domorodci, da jedu insekte i ptice… za njih je sve što je drugima šokantno. Oni svoj odmor doživljavaju kao avanturu koju će prepričavati. U mirnijoj varijanti biraju mesta koja ih inspirišu, koja su neobična, gde je noćni život bogat.

Idealna mesta: putovanje Nilom, Amazonom, kroz kanjon Misisipija, Novi Zeland, Nepal, Tibet, Laos, Kambodža; San Francisko, Venecija, Johanesburg,

STRELAC

Strelcu je gotovo svejedno gde će da putuje, samo da putuje. Voli toplije krajeve. Zanima ga da svako mesto istraži, da se bavi aktivnostima tipičnim za to mesto, da se srodi sa meštanima i njihovim načinom života, da uči jezik, posećuje sve festivale i žurke, klopa lokalnu hranu. On se ponaša kao da se preselio tamo.

Idealna mesta: Kuba, Singapur, Barselona, Sarti, Madagaskar, Južna Afrika, Maroko, Alžir, Venecuela…

JARAC

Jarac voli mesta koja poseduju tradiciju, bivša kraljevstva ili mesta od izuzetnog kulturnog značaja. Takođe, jako ih privlače mesta mnogo udaljena od njihovog mesta boravišta, druge kulture, istok pogotovo. Zanimaju ih lokacije koje imaju zanimljive muzejske postavke, kao i festivale dobre hrane i vina. Obožavaju da donose suvenire u vidu antikviteta.

Idealna mesta: Indija, Kina, Rusija, Meksiko, Somalija; Madera, London, Edinburg, Moskva, Havana, Sidnej.

VODOLIJA

Vodolija na put kreće neplanirano. Najviše voli da letuje s društvom, ali ne libi se ni sama da ide na put. Vodolije su avanturisti, vole bandži-džamping, paraglajding, krstarenja, planinarenja i splavarenja. Lako se srodi sa meštanima grada koji poseti.

Vodolija uvek bira mesta koje nije već posetila, retko se vraća na već viđeno, sem ako je bilo baš nezaboravno.

Idealna mesta: Singapur, Tokio, Hong Kong, Sankt Petersburg, Dubai, Varšava, Rio, Los Anđeles, Nigerija, Otava, Aljaska.

RIBA

Ribe uživaju na moru. Tačka. Nema kod njih mnogo premišljanja. One odvoje pozamašnu sumu ali otićiće na neku egzotičnu destinaciju i uživati malsimalno. Ako nisu pri parama, pozajmiće, pa će otići makar negde na jezero ili u banju. Vole da probaju lokalna pića, hranu i da se potpuno ponašaju kao kod svoje kuće.

Idealna mesta: Sejšeli, Filipini, Kanarska ostrva, Novi Zeland, Tajland, Kuba.

letovanje1

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice: Astro Taša – porukom u inbox.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s