STANJE NA NEBU Od 4.7. do 10.7.2016. godine

Ove nedelje imamo stelijum planeta u Raku (Sunce, Mesec, Merkur, Venera), lep trigon Marsa iz Škorpije sa Venerom, a Sunca,Meseca i Merkura s Neprunom u Ribama. Naglašen je vodeni elenent. Ove nedelje će nam preokupacija biti naše unutrašnje JA, naše emocije, duševni mir, porodična pitanja, mentalni mir. Prepustićemo da se događaji sami odvijaju, i pratićemo sopstvene osećaje u vezi sa svim.
Ovo je nedelja puna emotivnog naboja. Posvetićete se ljubavnom životu bili slobodni ili zauzeti. Nedelja je takođe dobra za mentalni od
mor, meditaciju, mir i uživanje.

 

U ponedeljak vodeni trigon je dobar za dve stvari:
* ako se bavite privatnim poslom-uvećanje prihoda, širenje posla,novi planovi i ideje… Vodeni trigon donosi novac i od potpisivanja važnih ugovora i partnerskih poslova..
* Emotivna pitanja- ukoliko ste zauzeti ovaj trigon će učvrstiti vaš odnos i dići ga na viši nivo. Ako ste slobodni, u vašem životu se može pojaviti neko po vašoj meri, koga dugo snevate i priželjkujete, koga ste intuitivno prizvali, i s kim ćete se potpuno razumeti. Potrebno je da se prepustite i verujete u to (Jupiter sextil Venera).

U utorak Mesec ima trigon sa Marsom i kvadrat s Uranom, bićemo preosetljivi na neke komentare i savete kao i neke reči koje će nam prijatelji uputiti.  S druge strane, Mars će doneti to da učvrstimo našu volju i dobijemo motivaciju da polažemo šta sve i koliki možemo, da postavimo sebi jasne ciljeve i ostrvimo se na njih.

 

U sredu deluju konjukcija Sunca i Merkura, trigon Venere i Marsa, trigon Meseca i Saturna. Ovaj dan je idealan za započinjanje emotivne veze, veridbu, venčanje. Dobri odnosi muških i ženskih planeta, dobro postavljena Venera i Mars, Saturn koji Mesecu daje da trajno gori u Lavu- daju sve predispozicije da ono što danas započnete po pitanju ljubavi ima osnova da traje.

 

U četvrtak je Mesec u Lavu u kvadratu sa Marsom a trigonu sa Uranom, pa ćemo biti jako nestrpljivi i željni da se dokažemo. Ne namećite svoje stavove, promislite i sami prvo o svemu. Danas su vam potrebna konstruktivna resenja. Venera u kvadratu sa Uranom može doneti iznenadni ljubavni susret ili fatalnu privlačnost s nekim, moguće zauzetim.

 

U petak Merkur ima sekstil sa Jupiterom pa je dobar dan za poslovne planove, novčane prihode, dobitke na lutriji…  Danas lako učimo i pamtimo, bićemo veseli i pričljivi.
Sunce ima opoziciju sa Plutonom, pa bi danas mogao iskrsnuti sukob sa nekim moćnijim od nas, udar na ego, rasipanje energije, konflikt želja i realnosti.
Mesec ide iz opizicije s Neptun.u konjukciju s Jupiterom. Bićete zaneseni nekim ideajama, ili pogrešno prezentovati svoje emocije. Danas ćemo se baviti sopstvem zdravljem i brigom o svom telu.

 

U subotu Mesec ima odličan trigon sa Plutonom i sekstil sa Merkurom-dan je povoljan za put u prirodu, banju, na jezero i uživanje. Dan je dobar i da se verbalno izrazite po svim pitanjima. Ukoliko čekate neku veću uplatu,danas je možete dočekati. Mesec je prethodno prešao preko Severnog čvora, a imaće i sekstil sa Marsom, dakle ceo vikend je povoljan za pitanja zarade, isplate, kupoprodaje, naplate dugovanja, poslovne dogovore…

Za kraj nedelje Mesec menja znak i ulazi u Vagu, a Sunce ima sekstil sa Jupiterom, pa nedelju završavamo u pozitivnom tonu, zadovoljni postignutim. Idealno bi bilo da dan provedete s partnerom. Danas smo diplomatski nastrojeni  i želimo mir i harmoniju, pa je dobar trenutak za konstruktivne razgovore s voljenom osobom. Pozitivne prilike.

Lepu nedelju vam želim!

 

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice: Astro Taša – porukom u inbox.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s