STANJE NA NEBU OD 11.7. do 17.7.2016.

 

Ova nedelja počinje Mesecom u Vagi, koji će prvog dana graditi sekstil sa Saturnom i kvadrat sa Plutonom, pa je početak nedelje dobar za pregovore i dogovore, za sva partnerska pitanja. Aspekt sa Saturnom donosi trajnost svemu što danas započnete. Stelijum planeta u Raku i Mesec u Vagi daju jednu mirnu i pozitivnu energiju.


Merkur je u kvadratu s Uranom, pa se borite sa nekonstruktivnom nervozom, dolazi do sukoba racia i intuicije, logički zadaci vam teže idu. Oprez u saobraćaju.


U utorak su Mesec i Merkur u kvadratu a Venera menja znak i ulazi u Lava. Venera postaje obojena detinjastom željom za ljubavlju i pažnjom, romantikom, akcijom. Ova Venera osvaja i želi da bude osvojena. Kako je i Mesec u Vagi pod vlašću ove Venere, to govori kako se na emotivnom tj. ljubavnom planu neke stvari menjaju. Gubimo strpljenje i želimo da osetimo sve čari ljubavi, a kvadrat Meseca i Merkura donosi da budemo malo brzopleti pa i nepromišljeni u stvarima koje želimo ili zahtevamo, ili nesmotreni u izjavama koje dajemo.

U sredu Mesec ulazi u Škorpiju a u četvrtak  gradi sekstil sa Jupiterom i trigon sa Neptunom. Evo parica. Dobre finansijske konstrukcije i naplate. Iako Mesec u Škorpiji često daje neraspoloženje, ovaj Jupiter ga boji optimizmom i fokusiranošću na uspeh i cilj. Zbog Neptuna se savetuje da malo poslušate intuiciju danas, ali i da se povučete u sebe,odmarate.

Merkur danas menja znak i prati Veneru u Lavu.  Kao što Venera postaje prodornija i zahtevnija tako i Merkur postaje bučniji, direktniji, i mi s njim otvoreniji, veseliji, željniji akcije, provoda, šala, druženja.

Merkur u konjukciji s Venerom može vas naterati da nekome direktno kažete da vam se dopada ili neko to kaže vama. U ovom aspektu leži i novac od sportskih aktivnosti i industrije zabave.

 

U petak je divan dan i za putovanja i za druženja, za početak veze, za nova poznanstva. Mesec u Strelcu gradi trigon sa Venerom i Merkurom. Ako polažete ispite danas ćete imati i sreće i uspeha. Sklapanje posla sa strancima ili važne medjunarodne razgovore obavite danas.

U subotu trigon Sunca i Marsa (Rak-Škorpija)

daje dobru priliku da se dohvatite posla koji duže odlažete i temeljno i podrobno ga odradite, a takođe i izbijete u prvi plan. Osetićete nalet energije, pa je nemojte protraćiti.

 

Mesec u kvadratu sa Jupiterom i Neptunom vas upravo može povući da se rasplinete na viš stvari odnosno planova. Ne dozvolite da vas sitnice danas zabrinjavaju.

I nedelja se završava konjukcijom Venere i Merkura koji idu zajedno u trigon ka Saturnu, i trigonom Meseca i Urana.

Dan za sve- za ljubav, za druženja, za poslovne dogovore, za sve što želite da potraje i da ima ploda.

 

Lepu nedelju vam želim!

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice: Astro Taša – porukom u inbox.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s