VENERA U LAVU – Kraljica ljubavi

n38619

Venera 12.7. ulazi u znak Lava i otvara novo poglavlje ovog leta. Ova Venera je vesela, bučna, razdragana, party-manijak,.i za nju je leto najbolje doba godine da pokaže svoje osobine. Osobe sa ovom Venerom vole da dominiraju i budu u centru pažnje, vole luksuz, žurke, zabavu, vole decu i same su pomalo detinjaste.

 

Otvorene su prirode i otvoreno pokazuju šta im se sviđa a šta ne, direktne su u pokazivanju emocija, i očekuju da im se uzvrati istom merom. Potreban im je partner koji će im stalno govoriti koliko ih voli, koliko su divne, prelepe, najbolje, ali i partner/ka na koju/koga će biti ponosni, koji će biti nešto specijalno čime će moći da se hvale.
Leže im poslovi vezani za medije, sport, industriju zabave, glumu, decu.
Oni vape za ljubavlju drugih ljudi, žele da budu voljeni od strane svih i stalo im je da se svima dopadnu, pa i da im drugi zavide. Vole da se doteruju, ulažu u garderobu, nakit, automobil, i ostale statusne simbole. Nisu srećni ako ne izbijaju u prvi plan ili se bave poslom koji nije dovoljno cenjen, plaćen i gde ne dolaze do izražaja.

 

Ovog leta Venera u Lavu će doneti pozitivna dešavanja vatrenim znacima- Ovnu, Lavu i Strelcu. Ovnovi mogu uploviti u novu vezu ili romansu, a oni zauzeti će produbiti odnos, pa i planirati prinovu. Sportisti će imati uspeha, a svi će uživati u brojnim zabavnim aktivnostima, proslavama, žurkama.Lavovi će se prolepšati, vratiti u svoj “film”, zagrizti da ostvare karijerni cilj koji im duže beži. Više ćete putovati dok je Venera u vašem znaku, a iskoristite je i da pokažete partneru koliko vam je stalo. Bićete zaljubljivi.
Strelčevi mogu očekivati lepu romansu ili avanturu na putu, ali i da im neko iz kruga prijatelja otvori srce i prizna osećanja. Poboljšava se finansijska situacija, a imaćete podršku žena naposlu, ma kog pola da ste.

Zemljani znaci ( Bik, Devica, Jarac) će osetiti ovaj upliv Venere tako što će se trgnuti iz letargije i uspavanosti i živnuti malo. Bikovi će se aktivirati oko sređivanja doma, a pozabaviće se i privatnim poslom. Device čeka tajna romansa, koja se lako može desiti na radnom mestu, sa zauzetom osobom ili znatno mlađom. Jarčevi će biti naglašeno strastveni, i ambiciozni po pitanju posla, a može im se desiti da upadnu u dinamičnu vezu kad se najmanje nadaju.

Vazdušni znaci (Blizanac, Vaga,.Vodolija) će osetiti pozitivan uticaj ove Venere. Blizancima ova Venera pomaže da stabilizuju dugo poljuljane ljubavne odnose. Slobodnima može doneti ulazak u novu vezu, a možda čak i obnovi neke stare.
Vage će osvežiti neke kontakte i više se društveno aktivirati, a biće i zatrpanije poslom, pa im se preporučuje odmor.
Vodolije sa Venerom u Lavu očekuje zanimljivih mesec dana kad neće moći da se odluče s kim da uplove u vezu: starom simpatijom, nekim ko ima kontakt sa inostranstvom, ili nekim iz komšiluka.

 

Vodeni znaci (Rak, Škorpija, Ribe) će juriti da se prilagode ovoj Veneri, jer su još pod uticajem Marsa iz Škorpije. Rakove čeka turbulentan period kad neće moći da ostanu sami, a mogu očekivati i solidne vanredne prihode. Škorpije će biti fokusirane da završe započeto, kada će im se desiti romansa na poslu ili sa nadređenim. Ribe takođe mogu sresti ljubav negde na putu do posla, a preporučuje im se da krenu na neki kurs koji im može puno pomoći u napretku u karijeri.

 

Sve u svemu, ova Venera nas budi, pa joj se prepustite, i ne pristajte na manje od onog što zaslužujete!

 

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice: Astro Taša – porukom u inbox.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s