STANJE NA NEBU OD 18.7. DO 24.7.2016. GODINE

MaxRive1-640x418-660x431

 

Nedelja počinje ozbiljnim Mesecom u Jarcu koji će tokom dana imati sekstil sa Neptunom, pa je ponedeljak dan kada još sabiramo neke prethodne utiske, pomalo smo ćutljivi, sneni, u svom svetu, u planovima. Ovo je miran dan, ali i dan kad je dobro napraviti osnov za buduće delovanje.

U utorak Mesec prelazi preko Plutona te podstiče naše abicije i duboke želje, zatim ima trigon sa plodnim Jupiterom te donosi dobre finansijske prilike i lepe vesti, a onda kvadrat s Uranom opominje da ste malo preterali u angažovanju i da odmorite malo. Moguć konflikt s nekim iz kruga prijatelja, ili male neprilike u domu.
Merkur će danas imati trigon sa Saturnom, te je ovo dobar dan za potpisivanje ugovora, dogovore od kojih očekujete dugotrajnost, dan za učenje i proučavanje.

U sredu i Venera gradi trigon sa Saturnom, zato je ovo povoljan dan za ljubav, ljubavne planove, početak veze koja želite da potraje, emotivnu bliskost. Obe planete u vatrenim znacima pokazuju da ćete pokazati nekome koliko vam je stalo do njega, a i neko će to vama pokazati. Otvorenost i radost u odnosima, entuzijazam u svemu što započinjete, uz doprinos Meseca iz Vodolije. Provedite popodne s prijateljima.

U četvrtak Mesec ima opoziciju sa Merkurom i Venerom iz znaka Lava, te daje vrlo izazovne ljubavne događaje i prilike. Neko neće odoleti nekom zauzetom, ili će prijateljstvo prerasti u tajnu vezu, vodiće se zanimljivi ljubavni razgovori, ali i otkriti neke neočekivane stvari.

U petak i Sunce i Mesec menjaju znak. Sunce ulazi u znak Lava, te će se pridružiti Veneri i Merkuru u ovom vatrenom znaku, i zablistati u svom sedištu. Eto nama veselja, sjaja, dečje radosti, zabave, igre…
Mesec u Ribama nas još malko drži uspavanim, al zapravo samo koliko da završimo započeto, prikupimo energiju i krenemo u nove početke i pobede.

Dobro se odmorite za vikend dok je Mesec u Ribama, jer on svojim sekstilom sa Plutonom i opozicijom sa Jupiterom na to upićuje. Da prikupite svu energiju i mentalnu snagu, jer će vam ambicije naglo porasti.

U nedelju će Mesec imati trigon sa Marsom iz Škorpije, samo kao nagoveštaj onoga što nas čeka, i akcije u koju ćemo upasti. Jer od ponedeljka sa Mesecom i Uranom u Ovnu, Suncem,Merkurom i Venerom u Lavu i Saturnom u Strelcu vatrena energija će nas nositi kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu.

 

Želim vam divnu nedelju!

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice: Astro Taša – porukom u inbox.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s