STANJE NA NEBU OD 25.7. DO 31.7.2016. GODINE

Nedelja počinje vatrenim Mesecom u Ovnu, koji u  ponedeljak gradi trigon sa Venerom iz Lava i Saturnom iz Strelca. Dan je povoljan za sva emotivna i ljubavna pitanja, a takođe i za započinjanje poslova od važnosti. Lepa i poletna energija Venere i Meseca danas će vam usaditi brojne želje i ideje koje ćete nastojati što pre da realizujete. Mesec i Venera u dobrom aspektu pokazuju da ćete se danas posebno dobro razumeti sa ženama i uživati u ženskom društvu, ma kog pola da ste.

Stoga, pozovite prijateljicu, devojku, partnerku, sestru, rođaku i provedite zajedno zanimljivo veče.

U utorak smo u novim misaonim procesima i novim idejama. Mesec je uz Uran, a gradi trigon sa Merkurom. Mesec i Merkur doneće brzo razmišljanje i procenu, delovanje u pravom trenutku, prodornost u nastupu, želju za dokazivanjem (Ovan-Lav). Tokom dana postojaće blaga nervoza oko toga da li ćete moći da postignete sve što ste naumili, ili ćete brinuti zbog nekog člana porodice, pa čak može doći i do trzavica u domu (Mesec-Uran).

Ono što vam danas ne ide od ruke, ostavite za sredu, a ono  za šta osetite da imate elana- izgurajte do kraja, jer možete iznenaditi i sami sebe.

U sredu su povoljni aspekti na nebu: Merkur obrazuje odličan trigon sa Uranom, dajući prodorne i jasne misli, vizije, povoljne prilike, dobre vesti od prijatelja, kreativnost i inovativnost, promenu ugla gledanja na stvari, razvijanje hobija. Mesec ulazi u smirenog Bika, te ste postojani u svojim namerama, i danas znate tačno kako da iskoristite dan. Mesec će imati sekstil sa Neptunom u Ribama i trigon sa Plutonom u Jarcu, pa će poduhvati biti plodonosni i korisni, pogotovo ako unesete malo mašte u njih ili pustite da vas vodi intuicija.

Ovo je takođe lep dan za uživanje sa dragom osobom i pokazivanjem pažnje, a kako je Mesec u hedonističkom Biku- uživajte u dobroj hrani, piću i muzici…

Četvrtak je dan koji malo kvari ovu prvu polovinu nedelje, jer Mesec u Biki prelazi preko Algola, a usput ima kvadrat sa Merkurom i opoziciju sa Marsom. Danas je nervoza naglašena, loše procene i nesmotrene reči. Razmislite dobro o svemu što radite i govorite. Žene su danas ugrožene, bilo verbalno bilo fizički. Malo lepe energije daće Jupiter u trigonu na Mesec, pomažući da uz pozitivan pristup svemu lakše izgurate ovaj tenzičan dan.

Ne nasedajte na nečije laži i prazna obećanja, a isto tako pazite šta vi obećavate.

 

Petak je dan koji stvara onaj osećaj da želite što brže da prođe. Mesec u lošim aspektima sa Saturnom i Neptunom, te kvadrat Marsa i Merkura upućuju da nije dobar dan za kretanje na put, te da budete jaaaako oprezni u saobraćaju, i to ne samo kopnenom. Dalje, Mars i Merkur daju olako upadanje u rasprave, kao da jedva čekate da negativnost izbacite kroz svađu.

Potrudite se da više radite a manje pričate, i da se iskontrolišete, i odolite provokacijama.

Uran se polako sprema za retrogradni hod, a kad je on u toj fazi svašta možemo da očekujemo, pogotovo na globalnom nivou: otkazivanje tehnike, avionske nesreće, kvarovi mašina, a u paketu sa kvadratom Marsa i Merkura- nove terorističke napade, ovaj put kroz saobraćajnice, metroe, avione…

 

U subotu Mesec ima sekstile sa Venerom i Uranom, a kvadrat s Jupiterom. Ovaj dan obeležavaju ljubavna dešavanja. Zbog Jupitera ćete preterivati i u ispoljavanju emocija i u očekivanjima. Ovo je dan za uživanje, a ukoliko ste slobodni provedite ga sa prijateljima. Ova Venera će se potruditi da na nekom skupu ili zabavi, pa čak i sportskom terenu (Lav) kroz zanimljiv razgovor (Mesec u Blizancima) impresionirate nekog ili neko vas, a onda shvatite da ste se brzo i neočekivano zagrejali za tu osobu (Uran). Povoljan dan za putovanja i izlete.

 

I nedelju završavamo ulaskom Merkura u znak Device, i trigonom Meseca i Neptuna. Prijaće vam ova postavka za kraj nedelje kada Merkur ulazi u svoje sedište, i pokreće period naglašenih poslovnih ambicija, veće brige o mentalnom i telesnom zdravlju, konkretnijih planova i ambicija, veće koncentracije za učenje…  Uz to Mesec u Raku blagotvorno utiče na nas svojim trigonom sa Neptunom, gurajući nas da uživamo sa porodicom i dragim ljudima.

 

Podsetite svoju majku, baku,sestru, tetku, koliko ih volite i koliko vam znače, jer ovaj Mesec je onaj koji evocira u nama uspomene na detinjstvo i traži oslonac i podršku u ženskim članovima porodice. Svaki dan je idealan za to, ali ako ste zaboravili, danas ćete imati podsetnik-iznutra.

Želim vam divnu nedelju!

 

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice: Astro Taša – porukom u inbox.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s