STANJE NA NEBU OD 1.8. DO 7.8.2016. GODINE

 

Prva nedelja avgusta počinje Mesecom u Raku i ulaskom Merkura u znak Device. Mnogi od nas će osetiti malo mira i predaha. Dan je vrlo zanimljiv i baca nas u razne akcije. Od aspekata su prisutni Mesec sekstil Jupiter i Mesec kvadrat Uran,  Venera trigon Uran, te trigon Saturna i Sunca.  Ovo je dan s povoljnim prilikama i za posao i za ljubav, s manjom nervozom u prepodnevnim satima. Oslonite se na unutrašnji osećaj. Saturn i Sunce obećavaju dobru saradnju s nadređnima i pohvale, priliku da ostvarite neke ambicije. Mesec i Venera daju i lepe sate za uživanje s partnerom (stalnim ili potencijalnim), te se tako i relaksirajte. Mesec i Jupiter-dobra novčana prilika.

U utorak Mesec ide ka konjukciji sa Suncem u Lavu i trigonu sa Saturnom u Strelcu. Ovaj dan će staviti akcenat na unutrašnje ciljeve i ambicije, ozbiljne razgovore sa roditeljima i autoritetima. Zacrtaćete neke stvari i čvrsto se držati toga. Trebalo bi preispitati prošlost, želje čak i iz detinjstva, šta nam je nametnuto a šta je naše- to ovaj mlad Mesec zahteva od nas. Bavite se pitanjima vaše duše, i nahranite je onim za čim vapi.

U sredu Mars ulazi u Strelca i konačno nas popušta onaj balast koji smo nosili dok je bio u Škorpionu. Možete osetiti da vam spada neki teret ili da ste sami sebe oslobodili nekih nepotrebnih stega i kočnica, strahova. Ko je naučio zadatu lekciju dok je Mars bio u Škorpiji, taj sada žanje plodove svog rada.

U četvrtak se i Mesec pridružuje Merkuru u Devici, i najpre ima kvadrat sa Marsom u Strelcu. Oaim što ćemo biti sitničavi, napeti, zabrinuti i nervozni, nije dobar dan ni za kretanje na put. Neprilagođena brzina, gubljenje stvari, nekoncentrisanost…sve je danas prisutno.

U petak Mesec ima kvadrat sa Saturnom a trigon sa Plutonom, te nam govori da ćemo biti u emotivnom padu, istrošeni, da ćemo puno analizirati prošle greške, osećati se usamljeno i umorno. Nadu daje Pluton koji nas tera da se dignemo ko Feniks iz pepela, nakon što smo duboko zaronili u ono šta nas brine i zapitali se zašto se to ponavlja.

U subotu i Venera menja znak, te i ona ulazi u Devicu. Stelijum planeta se sada seli i posle zabave (Lav) moramo prionuti na rad (Devica). Prvi aspekt koji gradi je kvadrat sa Marsom, pa ovo donosi dve mogućnosti:
-strastvenu privlačnost s nekim s kim radite
– razočarenje u nekog s kim ste imali ozbiljne namere

Pored ovog, Merkur ima nezahvalan kvadrat sa Saturnom, te guši naše misaone procese, daje lošu koncentraciju, kašnjenja, odlaganja poslova, gubljenje dokumentacije, ili nalaženje starih računa koji nisu plaćeni….

Za kraj nedelje Mesec ulazi u Vagu i pravi sekstil sa Saturnom, te shvatamo da želimo da se posvetimo emotivnom zadovoljstvu i utehu nađemo u partneru ili nekom dragom. Merkur i Neptun su u opoziciji, te se brkaju razum i logika, i svašta nam pada na pamet i zbunjuje nas. Jedni mogu imati fenomenalne ideje, dok drugi neće moći da reše ni najjednostavniji problem ili dnevnu obavezu. Kako bilo, nađite 5 minuta za sebe i odmor.

 

Želim vam lepu nedelju, bez obzira na sve!

 

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice: Astro Taša – porukom u inbox.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s