Stanje na nebu od 22.8.do 28.8.2016.godine

Ono što će biti zanimljivo na astrološkom nebu ove godine su konjukcija Merkura i Jupitera, prelazak Sunca iz Lava u Ribe, konjukcija Marsa i Saturna i konjukcija Venere i Jupitera.

Nedelja počinje konjukcijom Jupitera i Merkura te donosi jednu lepu priliku za pokretanje posovnih dešavanja: važne pregovore i razgovore, odlazak na put, novčane dobitke, unapređenje, povišice, veća odgovornost ili povećan obim posla… U svakom slučaju sledi ekspanzija u poslovnoj sferi. Lekar, naučnici, pisci, profesori, bibliotekari, prodavci mogu očekivati povećan obim posla. Ovo su dani kad ćete se lakše i lepše izražavati, kad će se telefoni usijati od poruka i poziva, i kad će vam biti najugodnije da odete na put ili se zavalite i čitate knjige. Ova konjukcija će naročito prijati Devicama i Blizancima. Device će je iskoristiti da pokažu svoje ambicije, ali se i dogovore o važnim starima vezanim za svoju profesionalnu budućnost. Blizance bi moglo iznenaditi novo poznanstvo s nekim u koga će se ubrzo jako zaljubiti, dok oni zauzeti mogu doneti odluku o zajedničkom životu sa partnerom ili selidbi.

Prelazak Sunca iz Lava u Devicu donosi  mesec kada ćemo postati odgovorniji i posvetiti se svakodnevnim praktičnim obavezama. Zajedno sa Merkurom, Venerom i Jupiterom u Devici, Sunce prikazuje da ćemo manje biti okrenuti zabavi i uživanju a više onim svakodnevno neophodnim stvarima. Mnogi će biti motivisani da uspeju na poslu. Takođe, znak Device je i briga o ishrani i izgledu, zdravlju, pa ćemo ovog meseca više pažnje posvetiti tome.

Ovaj stelijum planeta će uticati dosta na Ribe, koje će intenzivno želeti da se skrase na ljubavnom planu. Posle dužeg vremena, osetiće potrebu da stupe u brak i videće sebe u zajednici. Oni koji imaju podznak Ribe takođe mogu ovo da očekuju, kao i dobre prilike onima koji se bave javnim poslom ili marketingom. Jarčevi će osetiti potrebu da odu negde to dalje od mesta u kome žive, pa nije isključeno ni to da pokušaju da nađu posao u inostranstvu. Ovnovi će biti opsednuti odnosom s kolegama, i naglim promenama i prilikama na poslu, kao i povećanim obimom posla.

Konjukcija Marsa i Saturna pogodiće Ovnove, Jarčeve, Škorpije i Vodolije najviše, ali i ostale znake. Sada je vreme kada se moraju privesti kraju zaostale obaveze, kada morate ozbiljno shvatiti neke stvari i preuzeti odgovornost, kada više ne možete da odlažete ono što je neizbežno. Pomalo ćemo biti na kočnici i gasu istovremeno.

Krajem nedelje konjukcija Venere i Jupitera donee lepe trenutke Bikovima, Rakovima, Vagama i Strelčevima, novi ljubavni zanos, sreću, ispunjenje. Dobar period za veselja, proslave, venčanja… Bikovi će biti najsrećniji u svom domu, i baviće se privatnim poslom, Rakovi će žudeti za putovanjem i romansom s nekim iz komšiluka, Vage će se naći u tajnoj vezi, a Strelčevi će se potruditi da nadjačaju mars i Saturn i izvuku korist i uspeh na poslu.

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice: Astro Taša – porukom u inbox.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s