Horoskop za period od 19.9. do 25.9.2016. godine

Ovan

 

Sunce i retrogradni Merkur u polju posla govore da možete mnogo postići na radnom mestu i sprovesti neke svoje ideje u delo, ali pričekajte da prođe 22. jer tada Merkur kreće direktnim hodom. Dotle, ne potpisujte ništa bitno. Aktuelna je saradnja sa strancima.

Smeši vam se zanimljiv period uljubavi dok su Jupiter i Venera u polju partnerstva, te iskoristite to, jer krajem nedelje Venera ulazi u strastvenu Škorpiju i vaše 8.polje pa može doneti trzavice  partnerskom odnosu. Slobodnima-  jake privlačnosti, komplikovani počeci, strast.

Osetljiv nervni sistem, jetra i creva.

 

Bik

 

Jupiter i Sunce u polju radnog mesta mogu doneti širenje posla, pogotovo ako se bavite privatnim poslom, a posebno će imati uspeha oni koji se bave  pravosuđem, trgovinom ili ugostiteljstvom. Novac koji čekate dolazi krajem nedelje.

Merkur u petom polju će doneti da posle dužeg razmišjanja shvatite šta đelite. Mogućnost veze sa mlađom ili mladolikom osobom. Obnove starih kontakata. Ulaskom Venere u polje partnerstva kreće period uživanja u ljubavi i naglašene strasti. Sredinom nedelje, Mesec u vašem znaku daje naglašenu emotivnost.

Kičma, bubrezi i urogenitalni trakt su poseo osetljii ove nedelje.

 

Blizanci

Loš aspekt Merkura i saturna govori da morate biti strpljiviji u realizaciji nekih planova ali i promišljeniji. Venera u polju posla daje podršku od strane žena, ali ćete otkriti i ko su vam tajni neprijatelji na poslu. Oprez u saobraćaju, nije dobar trenutak za kretanje na put. Osetićete olakšanje kad vaš vladar Merkur krene direktnim hodom 22.9.

U ljubavi ste sumnjičavi, zbog retrogradnosti Merkura, ali Jupiter u Vagi vas i dalje tera da verujete partneru i ulažete u vezu. Slobodnima sledi zanimljivo poznanstvo. Oslobodite se unutrašnjih strahova. Uskoro Mars izlazi iz polja partnerstva pa ćete lakše naći zajednički jezik s partnerom.

Moguć pad imuniteta i problemi sa genitalijama. Nervoza. Nađite ventil.

 

Rak

Saturn i Mars u polju radnog mesta još uvek koče vaše planove, ali ne zadugo. Polako vam se vraća ambicija i pravite dugoročne ciljeve. Onima koji se bave privatnim poslom sledi vrčo uspešna nedelja, naročito po pitanju prihoda.

Loš aspekt Saturna i Merkura daje trzavice u odnosima, nerazumevanje i nesporazume. Sumnjate u partnerovu vernost. Budite popustljiviji. Krajem perioda Mesec u vašem znaku donosi lepe trenutke.

Problemi sa jetrom i krvotokom.

 

Lav

 

Merkur u polju novca od 22.-og konačno donosi zaostale prihode i okretanje stvari u vašu korist. Napravite aranžman sa strancima. Pripremite se za ulazak Marsa u znak Jarca, kada će vaše ambicije tek porasti i konačno ćete dugoočekivane poslove realizovati.

Uran i Mars vam daju nestrpljivost u ljubavnim odnosima, pa nemate mnogo živaca za drugu stranu. Posao vam je preči. Zauzeti će imati razmirice s pertnerom. Slobodni se dvoume između dve podjednako atraktivne osobe.

Nervoza, problemi sa vidom, glavobolje.

 

Devica

 

Direktan hod Merkura kroz vaš znak učiniće da opet prodišete, a i aktivirati stare kontakte i poslovne dogovore. Uvatite zalet i iskoristite dobar period. Zbog Saturna se ipak savetuje oprez u pregovorima i dobra provera svih informacija. Bavite se hobijima.

Vladar polja parterstva, Jupiter u Vagi, obečava ljubavno proleće umesto jeseni. Vi ste se malo uspavali, ali probudićete se. Više izlazite. Zauzeti će naći zajednički jezik s partnerom ali tek krajem nedelje.

Proverite krvni pritisak. Moguće povrede ekstremiteta.

 

Vaga

 

Jupiter vam donosi potreban elan po pitanju posla, pa se razmašite. Kraj nedelje je pogotovo povoljan da napravite konstruktivan plan. Sredinom nedelje Mesec u polju inostranstva u aspektu sa Jupiterom daje kontakt sa strancima, a studentima uspehe na fakultetu.

Mars i Uran vam donose dinamiku u odnosima koju možda nećete moći da ispratite. Potreban vam je stabilan partner. Nije trenutak za ulazak u nove veze.

Dobro se osećate.

 

Škorpija

 

Sunce u vašem 12. polju daje da se malo povlačite u sebe i razmišljate o sojim postupcima i daljim akcijama. Ove nedelje se još primirite i pustite drugima da odrade posao, a sledeće zasijajte. Konjukcija Sunca i Jupitera daće vam nove mogučnosti, beneficije, povišice i veću odgovornost, ali ne precenjujte se i ne forsirajte svoje stavove.

Ulazak Venere u vaš znak daje va na šarmu i magnetičnosti, pa postajete predmet svačijih želja. Slobodni će imati brohnih prilika. Zauzetima sledi period pun strasti ali i svađica.

Pripazite na liniju, skloni ste preterano hedonizmu.

 

Strelac

 

Direktan hod Merkura kro polje karijere daje bolju komunikaciju sa nadređenima i više posla. Bićete bolje organizovani a stićiće i pohvale. Ako ste nezaposleni, mogućnost pokretanja partnerskog posla.

Merkur donosi olakšanje i u ljubavnom životu, ali Mars u napetom aspektu sa Suncem i Jupiterom krajem nedelje daje da ste više okrenuti poslu i prijateljima nego partneru, kao i da vas i dalje brojne stvari nerviraju samo ste sad pustili da se to “samo reši”.

Ne preterujte sa porocima.

 

Jarac

Saturn u opoziciji s Neptunom vas drži u nekoj vrsti limba, između jave i sna, između želja i mogućnosti, realnog i onog što vam se čini. Uspavani ste. Ne odgovara vam ni kvadrat vašeg vladara Saturna sa Merkurom jer daje dekoncentrisanost.

Mesec u Raku krajem perioda donosi lepe trenutke s partnerom ili mogućnst ulaska u vezu. Potrebno vam je puno pažnje. Ako ste slobodni, na nekom porodičnom skupu ili proslavi možete ostvariti poznanstvo koje obećava. Vraćate se u prošlost.

Digestivni trakt je osetljiv, pazite šta jedete i pijete.

 

Vodolija

 

Brzopleti ste i nestrpljivi, a manjka vam radne energije i volje. Srećom vašom Jupiter u Vagi pravi lepe aspekte na vaš znak, pa vam svi oko vas daju vetar u leđa. Ne zanemarujte to. Venera u polju karijere daje naklonost nadređenih ali i ispehe svima koi se bave finansijama. Dobici.

Zauzete Vodolije sve više razmišjaju ozajedničkom žiotu s partnerom. Slobodnima od sredine nedelje kreće dobar period za nove veze.

Prejedanje, previše nikotina i premalo sna čine svoje. Odmarajte se.

 

Ribe

Morate da se prilagodite zahtevima svijuh nadređenih. No, ipak vam slede bolji uslovi od onih kojima se nadate. Dolazi vaše vreme. Mogućnost napredovanja na poslu. Oni koji s eave privatnim poslom će posebno imati uspeha.

Slobodni bi mogli upoznati mlađu ili mladoliku osobu koja će ostaviti jak utisak na njih. Neki stari kontakt može biti obnovljen, iskoristite to.

Pojačana aktivnost bubrega i bolovi u bešici.

 

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice: Astro Taša – porukom u inbox.

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s