STANJE NA NEBU OD 17.10. DO 23.10.2016. GODINE

 

Početak nedelje sa Mesecom u Biku nas pomalo usporava i smiruje, ali i daje stabilnost nekim našim planovima, kao i smirenost naše psihe. Ponedeljak je dobar dan za poslovne poduhvate, a najbolje će proći oni koji se bave bankarstvom, finansijama, osiguranjem… Mesec će imati it trigon sa Marsom i Plutonom, pa donosi entuzijazam za nove poslovne i finansijske konstrukcije. Osećaćete da ste na pravom putu i da samo nastavite da ulažete. Mogući finansijski dobici.  Mesec u Biku voli uživanja, pa će prvog dana nedelje doneti želju da se vikend još malo produži i mnogi će hitati kući da uživaju u udobnosti doma uz dobru klopu i film, ili romantične trenutke s partnerom.

 

U utorak Mesec ulazi u znak Blizanca i aktivira naše misaone procese, želju za komunikacijom i informisanjem, kretanjem. Mesec će graditi trigon sa Jupiterom u Vagi pa će doneti veselost i osmeh na licu, otvorenost i srdačnost, kontakte sa strancima, dobru koncentraciju za učenje.  Istog dana Venera ulazi u znak Strelca gde se oseća slobodno, radoznalo, željna avantura i putovanja, romansi,  novih poznanstava, raznih radosti. Venera obeležiti narednih mesec dana, te ćemo imati pojačanu potrebu za učenjem novih stvari i saznavanjem novih istina o životu, druženjem, neponovljivim avanturama, strastvenim ljubavima, a doneće nam i vanredne prihode, pogotovo od učenja, ili iz inostranstva.

 

U sredu na scenu stupa konjukcija Marsa i Plutona u Jarcu, koja nam donosi višak energije, i to one jake, prodorne, koncentrisane de uspe ili uništi sve. Sa ovom konjukcijom možete mnoge poduhvate uspešno privesti kraju, ili ako nešto počinjete- bićete izdržljivi i fokusirani da se date maksimalno da biste postigli uspeh. Nije vreme za rasprave jer je ovo energija koja “prži” i uništava, možete biti previše naglli, i učiniti nešto za šta biste se kajali. Mars i Pluton pogoduju onima koji se bave pomalo opasnim zanimanjima ili rade u vojsci, poliviji, kao hirurzi…

 

Četvrtak će biti jako stresan i  naporan dan, jer Merkur u Vagi gradi opoziciju sa Uranom, pa ćemo biti naglčašeno nervozni. Nije dobra dan za potpisivanje ugovora i važnih dokumenata, a mogu se potkradati i administrativne greške, kao i to da pošaljemo mejl ili sms na pogeršnu adresu. Savetuje se i oprez u saobraćaju. Obzirom na već postojeću konjukciju Marsa i Plutona, možemo biti nesmotreni na rečima i ekspozivne naravi, te lako upasti u svađu.

 

Patak je dan smiraja, i ulazak Meseca u znak Raka donosi lepu energiju, pa je ovo uvertira za vikend koji bi trebalo da provedete sa porodicom i uživate u domu. Takođe, zbog emotivnog Meseca u Raku bićemo željni pažnje i ljubavi, i u potrazi za emotivnim ostvarenjem.

Kraj nedelje obeležiće i ulazak Sunca u znak Škorpije, ali o tome sledeće nedelje.

 

Želim vam uspešnu nedelju!

 

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice: Astro Taša – porukom u inbox.

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s