STANJE NA NEBU OD 21.11.2016. DO 27.11.2016. GODINE

Prvog dana sedmice očekuje nas kvadrat Meseca u Lavu i Sunca u Škorpiji. Ovaj aspekt najčešće donosi muško-ženske sukobe, pogotovo kad je Mesec u muškom znaku (Lav) a Sunce u ratobornom Škorpionu, pa nijedna strana ne prihvata da bude potčinjena ili popustljiva, već teže dominaciji. Potrebno je da danas izbegavate mogućnost ulaska u rasparvu, pogotovo sa nadređenima. Kako su obe planete na poslednjem stepenu Škorpije odnosno Lava, a to je stepen opasnosti, potreban je poseban oprez čak i u svakodnevnim aktivnostima.

U utorak Sunce ulazi u znak Strelca, te donosi jednu novu energiju, vladavinu optimizma i vere. Dobićemo polet za stvari koje dugo planiramo ili dugo odlažemo. Merkur će imat sekstil sa Jupiterom u Vagi, pa je ovo odličan dan za polazak na put, za učenje, za realizaciju poslovnih planova. Mesec u Devici podstiče sve ovo. Danas iskoristite priliku da postavite temelje novom poslu ili projektu, ili započnete nešto. Dobar dan je i za polaganje ispita, kao i za one koji se bave pisnjem.

U sredu Merkur ide u konjukciju sa Saturnom, te ovo može biti i produktivan i težak dan, zavisi kako se postavite. Merkur blizu Saturna može doneti teške reči, naplatu dugovanja, nesporazume sa okolinom, ćutljivost i ćudljivo raspoloženje, boravak u tišini ili razgovore sa starijim ljudima. Aspekt je dobar za završavanje starih poslova, ali nije za započinjanje novih. Takođe, obzirom da je Mesec u Vagi, sve ovo će doneti pojačanu potrebu za partnertsvom i vremenom provedenim sa partnerom, ali lošu komunikaciju, zbog koje možete biti jako frustrirani. Zahteva se tolerancija.

Krajem nedelje slede Venerini napeti aspekti. Jedan je konjukcija sa Plutonom, a drugi kvadrat sa Jupiterom. Kako je Venera u Jarcu hladna i sumnjičava, konjukcijom sa PLutonom ovo može svima doneti depresivne misli u vezi ljubavi, nezadovljstvo trenutnom situacijom, brige, fatalizam, a kvadrat sa Jupiterom i preterivanje u svemu ovome. Jupiter u Vagi teži harmoniji i sreći, pa i Mesec koji je još uvek u Vagi podstiče to isto i upućuje na mirno sagledvanje situacije, i uživanje u sitnicama, ali Venera i Pluton ovo narušavaju. Koju ćete priču odabrati zavisi samo od vas. Ovaj vikend će vam doneti promene na ljubavnom planu i turbulencije. Kako će Mesec preći u znak Škorpiona, to donosi “povlačenje u sebe posle borbe” i sagledavanje onog što se desilo. Samoća će vam najviše prijati, i rad na sebi i sopstvenim ciljevima.

 

Lepu nedelju želim!

 

 

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice: Astro Taša – porukom u inbox.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s