Godisnji horoskop za 2017. Godinu – Rak, Lav, Devica

 


RAK

Posao

Sa Uranom u polju karijere koji gradi kvadrat sa Plutonom i opoziciju s Jupiterom, ove godine mozete ocekivati brojne promene.

Vazno je da im se prepustite, ali i da slusate unutrasnji osecaj, jer u suprotnom cete kraj godine docekati iscrpljeni i nezadovoljni trenutnom pozicijom. Promene mogu biti i na bolje i na gore, vazno je da se ne opustate i da u svakom trenutku znate sta zelite.

Najzadovoljniji ce biti oni koji se bave privatnim poslom ili rade u drzavnoj firmi. Saturn u polju radnog mesta donosi otezavajuce okolnosti, ali i priliku da se dokazete. Kako ce biti retrogradan od aprila do avgusta, to je vreme kada ce neki stari poslovi morati da se zavrse, a vi zamislite da li ste zadovoljni poslom koji obavljate.

Ljubav 

Sa Jupiterom u polju doma, sve o cemu razmisljate je upravo to-da uzivate sa porodicom i da imate mir. Pocetak godine sa Marsom i Venerom u Ribama moze doneti jako romanticno, pa i melanholicno raspolozenje, ceznju, tihu patnju, ali ipriliku za ulazak u vezu. Prolece ce biti manje-vise mirno, leto burno, ali vase vreme je jesen. Sa ulaskom Jupitera u peto polje, eto velike ljubavi, strasti, neki zauzeti ce se obradovati vesti o prinovi ili planirati zajednicki zivot. Usamljeni ce ove godine naci idealnu polovinu.

Zdravlje

Jetra, kosti, pritisak -to su vam slabe tacke cele godine, kao i osecaj konstantnog  zamora, koji vise ima veze sa psihom. Vreme je da usvojite zdrave navike.

LAV

Posao

Odgovaraju vam pozicije Jupitera u Vagi, Saturna u Strelcu i Urana u Ovnu tokom godine,pa s pravom mozete ocekivati pomak na bolje na poslovnom planu. Uspehe mogu imati oni koji saradjuju sa strancima, bave se sportom (Strelac) ,cesto putuju, bave se umetnoscu, modom, dizajnom (Jupiter u Vagi) tehnologijom ili rade za policiju,vojsku i sl. (Uran u Ovnu).

Iskoristite prvi deo godine za svoje ciljeve, jer kad Jupiter udje u Skorpiju s jeseni, necete umeti dobro da procenite situaciju, preterivacete. Pluton u polju radnog mesta vam donosi licnu transformaciju, kojom cete.i kolektiv iznenaditi. Moguce su korenite promene. Prolece je dobar period za finansije,dok tokom leta budite na oprezu.

Ljubav

Stiti vas donekle Saturn u polju veza, te sta god se desavalo, vi i partner nadjete resenje. Ali, od aprila do avgusta, kada on bude retrogradan, vraticete se u proslost, preispitivati, napraviti zaokret u ocekivanjima, iskopati neke stare probleme i rasciscavati stare racune. Uran u polju inostranstva sa Venerom i Marsom u februaru moze doneti fatalan susret u inostranstvu, na studijama, na putovanju, ili u drugom gradu.

Slobodni ove godine mogu uci u dugu i ozbiljnu vezu, a zauzeti, ako prezive period do avgusta, radice na potomstvu. Kraj godine docekacete spokojni i zadovoljni.

Zdravlje

Pluton u polju zdravstvenih tegoba upucuje da je potrebna kompletna promena zivotnog rezima, okretanje makrobiotickoj ishrani, unos sto vise povrca i zelenisa, kao i sto vise setnji. S pocetka godine retrogradni Merkur u ovom polju donosi probleme s kostima, zglobovima i kozom. 

DEVICA

Posao 

Jupiter u polju novca do oktobra, s vecim ili manjim oscilacijama, moze donositi vanserijske prihode, pogotovo od privatnog posla ili trgovine nekretninama, pa cak i od zabavnih aktivnosti.

Prva polovina godine vam ide na ruku za poslovne uspehe. Bicete pod stresom i mozda ne budete uvek zadovoljni postignutim, ali ne mozete bas ni da se zalite. Sve je do vas.

Prva tri meseca su naklonjena kreativcima, dok leto ide na ruku onima koji rade u velikim kompanijama. S jeseni gledajte da zavrsite sto vise ovogodisnjih ciljeva. Kraj godine je idealan za putovanja, sto poslovna sto privatna, edukaciju, nastavak skolovanja.

Ljubav

Sve bi bilo lakse kad biste vi znali sta zelite. Dileme nisu postedjene ni zauzete Device, dok slobodne tek ne znaju sta bi.

Neptun u polju partnerstva vas vuce u sanjarenja o irealnom, izmisljenom, idealnom partneru, a na javi rasterujete i one koji bi vas pazili ko vodu na dlanu. Saturn vas vuce u proslost ka nekome, pogotovo s proleca, Uran vam narusava postojecu vezu/brak, vapite za vise uzbudjenja, a u sebi krijete puno emocija koje ne znate kome da “date”. Pocetak godine moze biti konfuzan ali i zanimljiv, ako biste pustili sve potencijalne ljubavi da se dokazu.

Jesen moze doneti skrasavanje, neko iz vase okoline, komsiluka ili koga cesto srecete ce vas oduseviti. Leto je burno i rezervisano za brojne šeme.  Mir krajem godine.

Zdravlje

Glavobolje, stres,problemi s očima, sinusima i hronican umor pratice vas cele godine. Cuvajte i skeletni sistem.

Konsultacije ili tumačenje natalne karte možete zakazati putem facebook stranice: Astro Taša – porukom u inbox.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s